Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Yleisimmät 5 kysymystä koskien MyLion-mobiilisovellusta

Apua saatavilla MyLionissa

MyLion-sovellus on tehokas työkalu lioneiden käyttöön. Uudet sovellukset herättävät aina kysymyksiä käyttäjissä, ja me olemme täällä avuksesi! Tässä viisi yleisintä kysymystä koskien MyLion-sovellussta, ja vastaukset niihin.

1. Miten rekisteröidyn MyLionin käyttäjäksi, ja miten kirjaudun sisään?

Aloita lataamalla MyLion-sovellus sovellusliikkeestä mobiililaitteeseesi. Jos tarvitset apua tässä, mene osoitteeseen www.MyLion.org, ja valitse käytössäsi oleva laite, Android tai iOS.

Kun avaat MyLionin ensimmäisen kerran, napauta Rekisteröidy -painiketta ja valitse Jäsen. Seuraavaksi vahvista henkilöllisyytesi antamalla jäsennumerosi ja joko sähköpostiosoite tai matkapuhelinnumero, jonka olet antanut LCI:lle.

Saat sitten turvakoodin joko sähköpostiosoitteeseesi tai puhelimeesi, riippuen siitä, minkä vaihtoehdon valitsit edellisessä kohdassa. Syötä saamasi turvakoodi sovellukseen. Seuraavaksi sinua pyydetään kirjautumaan sisään käyttämällä uusia tunnuksiasi.

Tarvitsetko lisätietoja rekisteröinnistä? Tutusti visuaaliseen oppaaseemme, koskien MyLion rekisteröintiä.

2. Mitä sähköpostia tai puhelinnumeroa minun tulisi käyttää rekisteröityessäni?

Käytä sitä sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa, jonka olet antanut LCI:lle jäsentietojesi ohessa. Tätä tietoa tarvitaan, jotta henkilöllisyytesi pystytään todentamaan, kun rekisteröidyt käyttäjäksi.

Jos et tiedä, minkä puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen olet antanut LCI:lle pyydä klubisihteeriäsi tarkastamaan tiedot.

3. Miten muutan profiilikuvani?

Kosketa profiilikuvaketta oikeassa alakulmassa. Kosketa sitten muokkaa-kuvaketta, joka näyttää kynältä, nimesi yläpuolella. Valitse haluamasi Valokuva. Sinulla on kolme vaihtoehtoista tapaa muuttaa valokuvasi.

Muokkaa: Muokkaa nykyistä valokuvaasi
Kamera: Ota kuva itsestäsi puhelimellasi ja siirrä se profiilikuvaksesi
Galleria: Valitse olemassa oleva kuva galleriastasi uudeksi profiilikuvaksesi

Näin helppoa ja nopeaa! Lue lisää MyLion profiilin käytöstä täältä.

4. Milloin sovellus julkaistaan Euroopassa?

MyLion-sovellus julkaistaan Euroopassa kesän 2018 lopulla. Teemme kaikkemme, jotta MyLion-sovellus olisi mahdollisimman pian käytössänne, ja myös uusimpien tietosuoja-asetusten mukainen.

5. Mistä löydän koulutusmateriaaleja koskien MyLionia?

MyLion-sovelluksen koulutusmateriaalit löytyvät MyLion.org työkalusivulta. Nämä työkalut löytyvät tulevaisuudessa myös sovelluksesta!

Share.

Categories:

Recent Posts: