Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Visa vägen, skapa en aktivitet

MyLions aktivitetsfönster

Alla kan hjälpa. Du behöver inte alltid räkna med att en klubbtjänsteman skapar serviceaktiviteter – du kan skapa en egen! Det betyder att du kan fokusera på det som betyder mest för dig. I MyLion kan medlemmar som är redo att organisera och arbeta med sin favoritfråga enkelt skapa en aktivitet.

Så skapar du en aktivitet

Börja med att trycka på stjärnikonen längst ner i mitten av din skärm för att komma till aktiviteter. Därifrån trycker du på plustecknet högst upp till vänster på din skärm. Därefter väljer du vilken typ av aktivitet du vill skapa, du kan välja serviceaktivitet, insamling eller annat hjälpområde.

Nästa sida kommer be dig att fylla i följande fält:

• Aktivitetens namn
• Hjälpområde
• Plats
• Start- och slutdatum
• Beskrivning

Du kommer också att ha kontroll över vem som kan se och delta i aktiviteten.

Du är nu redo att bjuda in andra Lions att delta eller hjälpa till med aktiviteten. Du kan söka efter namn eller ange ett klubbnamn för att bjuda in alla eller några av klubbens medlemmar. När du är färdig med att bjuda in medlemmar trycker du på fortsätt för att skapa aktiviteten och skicka ut inbjudningarna.

Kom ihåg att om du väljer ett hjälpområde när du skapar din aktivitet kommer ett standardfoto relaterat till hjälpområdet att visas, men du kan byta ut fotot till ett eget foto om du vill.

Sprid informationen!

När din aktivitet har skapats kan du följa aktiviteten eller dela den på Facebook eller en i kalender. För att sprida information om aktiviteten kan du skriva ett inlägg i ditt nyhetsflöde på MyLion. Du kan också skicka ett meddelande till dina klubbtjänstemän och be att de ansluter aktiviteten till din klubb genom att ge aktiviteten en stjärna.

Här kommer ett användbart tips:

När du har skapat aktiviteten kan du trycka på pennan för att ändra både bilden och aktivitetsinformationen.

Visa vägen med MyLion och hjälp på ditt sätt.

Share.

Categories:

Recent Posts: