Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Var en ledare för din klubb i MyLion

Bild på meddelanden i MyLion

Om du är en av de första medlemmarna i din klubb som använder appen MyLion har du möjlighet att skapa en framgångsrik grund för klubben i vår app. Här följer några enkla steg som du kan ta för att komma igång.

Finna och tala med andra medlemmar

Efter det att du har skapat en bra användarprofil som kommer att inspirera andra medlemmar i klubben att lägga upp sina egna profilfoton och biografier tar du nästa steg: Utöka ditt nätverk av kontakter i MyLion. Du kanske redan har följt några aktiva användare i MyLion, vilka appen föreslog genom funktionen “Komma igång”. Nu kan du söka efter och följa klubbar, användare och aktiviteter i ditt distrikt. Titta närmare på vilka de följer och fundera över att följa dessa användare själv.

När andra medlemmar i din klubb går med i MyLion kan de börja med att söka efter och följa dig. De kan titta på din lista “Följer”, för intressanta medlemmar, klubbar och aktiviteter att följa. Dela med dig av dessa tips vid nästa möte!

Du kan även skicka individuella meddelanden eller starta en gruppchat med hela din klubb. Att använda meddelanden i MyLion är ett utmärkt sätt att diskutera aktiviteter, mötestider eller något annat! Du kan börja chatta med en användare genom att i deras profil trycka på knappen Meddelande. Eller om du vill starta en gruppchat går du direkt till sidan Meddelanden genom att trycka på ikonen Pratbubbla längst ner på skärmen. Där kan du trycka på ikonen Plus och antingen söka efter användare eller använda knappen Lägg till, för att välja i listan “Mina klubbmedlemmar”.

Nyhetsflöde och skapa aktivitet

Det är även bra att lägga upp ett trevligt välkomstmeddelande i nyhetsflödet. På så sätt kommer andra medlemmar i din klubb som går med i MyLion och som börjar följa dig att se ditt innehåll direkt. Ditt inlägg kan uppmuntra nya användare att gilla eller kommentera ditt inlägg, föreslå att de lägger upp ett eget inlägg eller rekommendera avsnitt i MyLion som de skulle gilla att titta närmare på.

Om din klubb har kommande projekt eller evenemang planerade, men som ännu inte hanteras i MyLion, kan du erbjuda att skapa aktiviteter i MyLion för dessa aktiviteter. Ändå bättre är om du hjälper klubben att installera och registrera i MyLion samt lägger upp kommande aktiviteter tillsammans.

Söker du efter fler tips om MyLion till dig och din klubb? Besök sidan Verktyg för mer vägledning och registrera dig även till !

Share.

Categories:

Recent Posts: