Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Uusia tapoja löytää lioneita: Käytä hakuehtona piiriä

MyLionin hakuehdot mukaan lukien piiri

Olemme nyt tehneet helpommaksi etsiä lionien aktiviteetteja, klubeja ja alueen jäseniä. On olemassa useita eri tapoja etsiä ja pitää yhteyttä lähellä asuviin lioneihin:

  • Moninkertaispiirin ja piirin hakuehdot Etsi sivulla
  • Moninkertaispiirin ja piirin profiilit

Moninkertaispiirin ja piirin hakuehdot
Mene ensin Etsi käyttäjät -sivulle, joka löytyy suurennuslasin takaa. Valitse haluatko etsiä aktiviteetteja, käyttäjiä tai klubeja valitsemalla haluamasi vaihtoehto.

Napauta kolmiota (kolme viivaa) ruudun oikeassa yläkulmassa. Sen jälkeen pääset valitsemaan hakuehtoja moninkertaispiirin tai piirin kohdalla. Kun olet napauttanut Toteuta oman piirisi kohdalla, tulokset näyttävät vain omaan piiriisi liittyvät tulokset. Voit katsoa hakutuloksia ilman hakuehtoja tai voit tarkentaa hakua entisestään piirin sisällä tiettyjen avainsanojen kautta.

Piirin profiilit
Olemme myös lisänneet Moninkertaispiirin ja piirin profiilit ja voit nyt napauttaa käyttäjän piiriä ja tutustua piirin profiiliin, mukaan lukien uudet Virkailijat ja Klubit -linkit.

Palvelu on paikallista
Vaikka MyLion tekee lionien palvelusta ja viestinnästä globaalia, suurin osa palvelusta on vielä paikallista. Näiden uusien piirin tietoihin perustuvien ominaisuuksien ansiosta, MyLion on entistä hyödyllisempi paikallisten lionien yhdistämisessä ja heidän palvelunsa toteuttamisessa.

Share.

Categories:

Recent Posts: