Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Kolme eniten myönnettyä MyLion™ -palkintomerkkiä!

Kolme eniten myönnettyä MyLion™ -palkintomerkkiä!

Kukaan ei toimi vapaaehtoisena vain sen takia että he saavat palkintoja ja julkista kiitosta. Mutta hyvin tehdystä työstä saatu tunnustus kannustaa ihmisiä jatkamaan vapaaehtoisina. Tämän vuoksi MyLionissa on myönnetty digitaalisia palkintomerkkejä jäsenille heinäkuusta 2017 saakka.

Yli 40 000 merkkiä on jo myönnetty MyLion-käyttäjille. MyLionissa on useita eri merkkejä, joilla annetaan tunnustusta jäsenille, jotka edistävät MyLionin käyttöä klubin jäsenten keskuudessa, osallistuvat palveluaktiviteetteihin ja luovat profiilin MyLionissa. Nämä merkit on tarkoitettu kannustamaan MyLionin käyttämistä.

Digitaalisten merkkien kerääminen on mukava tapa kerätä tunnustusta tavallisten rintaneulojen lisäksi. Alla näkyvät tiedot kolmesta eniten MyLionissa myönnetystä merkistä.

Yli 20 000 MyLionin käyttäjää on ansainnut ”Mane Entrance” -merkin luomalla oman profiilin ja lisäämällä profiilikuvan. Olen yksi näistä 20 000 ihmisestä, entä sinä? Jos et ole vielä tässä ryhmässä, tule mukaamme luomalla oman profiilisi kolmen helpon vaiheen kautta.

  1. Napauta ruudun alaosassa olevaa profiilikuvaketta.
  2. Napauta kynää nimesi yläpuolella ruudun oikeassa yläkulmassa.
    1. Tämän ominaisuuden avulla pääset lisäämään tai muokkaamaan profiilikuvaa.
  3. Napauta tekstiä ”Ilmoita henkilökuvaus täällä” ja kerro itsestäsi muutamalla sanalla.

10 000 käyttäjää rekisteröityi ensimmäisen kuukauden aikana MyLion-mobiilisovelluksen käyttäjiksi kun se otettiin käyttöön heinäkuussa 2017. He ovat ansainneet ”Early Adopter” -merkin heidän nopeasta toiminnastaan. Tämä merkki myönnettiin vain tietyn ajankohdan aikana eivätkä nykyiset käyttäjät saa tätä enää.

Kun seuraatte vähintään kymmentä käyttäjää, aktiviteettia tai klubia, saatte Bronze Social Climber -merkin ja olette noin 1 500 MyLion-käyttäjän ryhmässä. Klubien ja ihmisten seuraaminen on helppoa – vain yksi napautus MyLion-sovelluksessa. Hakutoiminnossa näkyy ”Seuraa” -painike klubin ja piirin profiilisivuilla. Voit myös katsoa klubien jäseniä ja valita yksittäisten jäsenten seuraamisen.

Kiitos kaikesta mitä teet klubien ja jäsenten tukemiseksi. Jatkakaa toistenne tukemista ja jakakaa tarinanne, joiden kautta kannustatte muita. Ja loppujen lopuksi kyse ei ole merkkien keräämisestä tai sovelluksen käyttämisestä vaan muiden ihmisten auttamisesta.

Share.

Categories:

Recent Posts: