Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

3 utmärkelser som flest användare har förtjänat!

3 utmärkelser som flest användare har förtjänat!

Ingen utför ideellt arbete för att erhålla utmärkelser och lovord. Men att få uppskattning för ett väl utfört arbete kan uppmuntra människor att fortsätta som frivilliga. Av den anledningen introducerade MyLion digitala utmärkelser till medlemmar i juli 2017.

Sedan dess har över 40 000 utmärkelser delats ut till MyLion-användare. Ett stort utbud av utmärkelser finns för att visa erkänsla för medlemmar som främjar användande av appen i sina klubbar, deltar i serviceaktiviteter och färdigställer sin profil i MyLion. Dessa utmärkelser är avsedda att uppmuntra användandet av MyLion.

Att samla digitala utmärkelser är ett trevligt sätt att hylla de fysiska nålar som Lions medlemmar är vana att samla på.  Informationen nedan visar de tre utmärkelser som flest medlemmar har förtjänat i MyLion.

Över 20 000 MyLion-användare har förtjänat utmärkelsen ”Mane Entrance” genom att de har färdigställt sina personliga profiler och laddat upp en profilbild. Jag är en av dessa 20 000, är du? Om inte, kan du färdigställa din profil i tre enkla steg.

  1. Tryck på profilikonen längst ner på skärmen.
  2. Tryck på pennan högst upp i det övre högra hörnet, ovanför ditt namn.
    1. Denna redigeringsfunktion gör det möjligt att lägga till eller ändra din profilbild.
  3. Tryck på ”Ange din personliga biografi här” och börja skriva för att berätta lite om dig själv.

10 000 användare registrerade sig under den första månaden som MyLion lanserades i juli 2017. De förtjänade en utmärkelse för sin tidiga registrering. Denna utmärkelse är exklusiv och går inte längre att förtjäna.

När du följer minst 10 användare, aktiviteter eller klubbar kommer du att erhålla en utmärkelse i brons, för att du klättrar på den sociala stegen.  Att följa klubbar och andra användare är lika enkelt som att trycka på en knapp. I sökfunktionen kommer du att se knappen ”Följ” på klubbens och distriktens profilsidor. Du kan också se vilka medlemmar som är kopplade till klubbarna och välja att följa individer.

Tack för den tid och det engagemang du ägnar dina klubbar och medlemmar. Ta hand om varandra och fortsätt att dela era uppmuntrande berättelser. I slutet av dagen handlar våra prestationer inte om att samla utmärkelser eller navigera ett verktyg utan om att hjälpa andra.

Share.

Categories:

Recent Posts: