Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Toimi klubin johtajana MyLionissa

MyLion -viestit

Jos olet yksi ensimmäisistä klubissasi, joka käyttää MyLion-sovellusta, sinulla on mahdollisuus luoda hyvä perusta klubillesi tämän sovelluksen kautta. Tässä on muutamia vinkkejä miten pääset alkuun.

Miten löydät muut lionit ja kommunikoit heidän kanssaan

Kun olet luonut hyvän käyttäjäprofiilin, joka inspiroi klubin muut jäsenet lisäämään omat profiilikuvat ja henkilötietoja, siirry seuraavaan vaiheeseen: kasvata MyLion-verkostoasi. Olet ehkä jo seurannut joitakin aktiivisia MyLion-käyttäjiä, joita sovellus on ehdottanut sinulle “Miten päästä alkuun” -kohdassa. Nyt voit etsiä ja seurata MyLion -klubeja, käyttäjiä ja aktiviteetteja omalla alueellasi. Katso ketä he seuraavat ja ehkä voit seurata samoja henkilöitä.

Kun klubisi muut jäsenet aloittavat MyLionin käyttämisen, he voivat aloittaa etsimällä sinut ja seuraamalla sinua. He voivat katsoa sinun “Seuraan” -listaa ja sitä kautta löytää mielenkiintoisia lioneita, klubeja ja aktiviteetteja. Kerro tästä vinkistä seuraavassa kokouksessa!

Voit myös lähettää yksittäisiä viestejä tai aloittaa ryhmäkeskustelun koko klubin kesken. MyLion-viestien käyttäminen on hyvä tapa keskustella aktiviteeteista, kokousajoista ja mistä tahansa! Voit aloittaa keskustelun yhden käyttäjän kanssa hänen profiilistaan napauttamalla Viesti -painiketta. Tai jos haluat aloittaa ryhmäkeskustelun, mene suoraan Viestit -ruudulle napauttamalla Keskustele -kuplaa ruudun alaosassa. Sen jälkeen voit napauttaa plus-merkkiä ja hakea joko jäseniä tai käyttää Lisää -painiketta valitaksesi listalta “Oman klubin jäsenet.”

Uutisvirta ja Luo aktiviteetti

On hyvä idea lisätä ystävällinen tervetuloatoivotus uutisvirtaan. Tällä tavalla klubin jäsenet, jotka rekisteröityvät MyLioniin ja seuraavat sinua, näkevät sinun sisältösi välittömästi. Omat päivityksesi saattavat kannustaa uusia käyttäjiä tykkäämään tai kommentoimaan sinun päivitystäsi ja voit ehdottaa heille, että he voivat julkaista oman päivityksen tai voit suositella heille MyLionin eri sivustoja.

Jos klubillanne on tulevia palveluaktiviteetteja tai tapahtumia suunniteltuna, mutta niitä ei hoideta vielä MyLionissa, voit tarjoutua luomaan aktiviteetit MyLionissa näiden aktiviteettien kohdalla. Mutta parempi vaihtoehto on auttaa klubin jäsenet lataamaan ja rekisteröitymään MyLionin käyttäjiksi ja päivittää tulevien aktiviteettien tiedot yhdessä.

Etsitkö lisää MyLioniin liittyviä vinkkejä itsellesi ja klubillesi? Tutustu työkalut -sivuihin, joilta löytyy hyödyllisiä oppaita ja voit tilata !

Share.

Categories:

Recent Posts: