Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Sprid ordet om MyLion i sociala medier

Facebookikoner för gillar och älskar

Sociala medier är viktigt för Lions. Många av Lions medlemmar använder sig av populära kanaler som Facebook, Twitter, och Instagram för att få nyheter och uppdateringar om Lions. Dessa plattformar är användbara, men de är inte skapade för serviceinriktade lionmedlemmar, vanliga nyhetsflöden kan vara distraherande och det senaste från Lions försvinner ofta i ett hav av inlägg. Eftersom information från Lions sprids på flera olika plattformar kan de vara svårt att hålla koll på allt.

MyLion, som används av Lions medlemmar, är fokuserad på viktiga frågor och utrustad med digitala utmärkelser som belönar aktivitet på appen. MyLion är en central plats där Lions kan skapa serviceprojekt och diskutera hjälpinsatser, det är faktiskt den enda servicebaserade mediaplattformen.

När fler börjar använda MyLion blir det sociala nätverket mer användbart för alla. Medlemmar som använder MyLion kommer upptäcka att appen är intuitiv och enkel att använda. Därför är det en bra idé att använda dina favoritkanaler, som Facebook, Twitter och Instagram, för att rekrytera vänner. Söker du efter sätt att börja bjuda in dina vänner? Vi har några förslag:

Facebook

 • Skapa en serviceaktivitet på MyLion och använd MyLions verktyg, “Dela på Facebook”, för att nå ut till lionmedlemmar som använder Facebook.
  • Du kan lägga till ett meddelande i ditt inlägg som förklarar att du hanterar och planerar aktiviteten i MyLion.
  • Bjud in vänner till MyLion i ett offentligt inlägg eller via privata meddelanden genom att inkludera en länk till App Store eller Google Play.
 • Besök våra senaste inlägg om MyLion på Facebook och dela det med dina vänner.
  • Eller om du föredrar ett inlägg på svenska:

   Lions hjälpinsatser och gemenskap är viktigt för mig. Tack vare MyLion finns gemenskapen i min mobil och andra medlemmar i Lions är endast ett meddelande bort. Ladda hem MyLion från App Store eller Google Play, och skapa kontakt med mig.

Twitter

 • Twittra om MyLion och skapa ett intresse på hemorten. Här är några exempel.
  • “Jag använder #MyLion för att enklare än någonsin komma i kontakt med medlemmar i Lions. Om du har appen, följ mig! Om inte, använd följande instruktioner för att hämta den: http://www.mylion.org/install-and-register-for-mylion-now-its-easy/?language=sw
  • “#MyLion hjälper Lions medlemmar att hålla kontakt och genomföra hjälpinsatser tillsammans. Hämta appen och följ mig: www.mylion.org”
  • “Jag tilldelas exklusiva utmärkelser i #MyLion, som inte går att få någon annanstans. Du kan också hämta hem appen: www.mylion.org”

Instagram

 • Ta en skärmbild av ditt nyhetsflöde eller klubbens profil på MyLion och dela den på Instagram
 • Ta en bild av en lionmedlem som använder MyLion och lägg ut den på Instagram

Vi vill alla se att fler och fler lionmedlemmar använder appen, så börja sprida ordet!

Share.

Categories:

Recent Posts: