Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Skapa kontakt med Lions—överallt.

En stor grupp av Lions firar framsteg

I MyLion kan du söka efter klubbar med hjälp av klubbens namn, ort eller avstånd från din nuvarande ort.

Tryck på förstoringsglaset längst ned på skärmen för att söka.

Högst upp på nästa sida, tryck på Klubbar för att komma till sidan Hitta klubbar.

Tryck på texten Ange söktext här för att få fram tangentbordet. Ange ett klubbnamn eller en ort och klicka på Sök längst ned på tangentbordet.

Du kan också klicka på triangeln i det övre högra hörnet när du befinner dig på sidan Hitta klubbar. När du gör det kommer ett avståndsfilter att visas som gör att du kan söka efter klubbar inom ett visst avstånd från din ort. Dra den vita cirkeln till önskat avstånd och klicka på Spara.

Tips: Se till att du markerar rutan Ta bort filter om du önskar att söka efter ort eller klubb igen.

När du hittar en klubb som du är intresserad av trycker du på den för att komma till klubbens profilsida. Du kommer att kunna se var klubben träffas och du kan använda menyn högst upp på skärmen för att se klubbens aktiviteter och medlemmar.

Om du trycker på Medlemmar kommer du att se en lista över klubbens medlemmar. Tryck på varje namn för att lära dig mer och skicka ett meddelande till dem. Notera, om du använder MyLion som gäst kommer du inte att kunna se individuella medlemmars profiler.

Det är roligt att söka efter klubbar och skapa kontakt med Lions överallt!

Kan du inte hitta det du letar efter?
Endast klubbar som tillhandahåller mötesinformation med kartinformation (och en adress!) i MyLCI kommer att visas i sökfunktionen för ort på MyLion.

Share.

Categories:

Recent Posts: