Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Ryhdy toimeen, luo aktiviteetti

MyLionin luo aktiviteetti -näyttö

Kaikki voivat palvella. Sinun ei tarvitse aina odottaa, että joku klubin virkailija luo palveluaktiviteetteja – voit luoda niitä itse! Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä itsellesi tärkeisiin palvelualueisiin. Kun lionit ovat valmiita järjestämään aktiviteetteja ja palvelemaan itselleen tärkeillä palvelualueilla, aktiviteettien luominen MyLionissa on helppoa.

Miten aktiviteetti luodaan

Siirry ensin alareunan navigointivalikon keskellä sijaitsevan Tähti-kuvakkeen kautta Aktiviteetit-näytölle. Napauta Plus-merkkiä näytön vasemmassa yläkulmassa. Riippuen aktiviteetista, jonka haluat luoda, voit tämän jälkeen valita Palveluaktiviteetin, Varainkeruun tai Muun palvelualueen.

Seuraavalla näytöllä sinua pyydetään antamaan tiedot seuraaviin kenttiin:

• Aktiviteetin nimi
• Palvelualue
• Sijainti
• Alkamis- ja päättymispäivät
• Kuvaus

Voit myös päättää, ketkä saavat nähdä tämän aktiviteetin ja osallistua siihen.

Nyt olet valmis kutsumaan muita lioneita osallistumaan aktiviteettiisi tai auttamaan sen parissa. Voit etsiä nimiä tai antaa klubin nimen kutsuaksesi kaikki jäsenet tai osan jäsenistä. Kun olet kutsunut haluamasi määrän lioneita, napauta Jatka, jolloin aktiviteetti luodaan ja kutsut lähetetään.

Muista, että jos valitset palvelualueen aktiviteettia luodessasi, oletuskuvana on palvelualueeseen liittyvä vakiokuva, jonka tilalle voit halutessasi vaihtaa jonkin omaan kuvasi.

Kertokaa muillekin

Kun aktiviteettisi on luotu, voit seurata sitä tai jakaa sen Facebookissa tai kalenterissa. Voit kertoa siitä muille julkaisemalla sen MyLion-uutisvirrassasi. Voit myös lähettää viestin klubisi virkailijoille ja pyytää, että he liittävät aktiviteettisi klubiisi merkitsemällä sen tähdellä.


Hyödyllinen vinkki:
Kun aktiviteettisi on luotu, voit muokata kuvaa ja aktiviteetin tietoja napauttamalla Kynä-kuvaketta.


Ryhdy toimeen MyLionin avulla ja palvele omalla tavallasi.

Share.

Categories:

Recent Posts: