Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Profiilin merkitys

Kolme puhelinta, joissa profiilisivut

Paranna profiiliasi näillä vinkeillä.

Käytä omaa MyLion-profiilia kertomaan ihmisille itsestäsi ja palvelustasi. Lataa hauska kuva, kirjoita mieleenpainuva kuvaus itsestäsi ja ansaitset merkkejä.

Pääset omaan profiiliisi sen jälkeen kun olet kirjautunut sisään MyLioniin. Napauta henkilön kuvaa ruudun oikeassa alaosassa. Pääset muokkaamaan kuvaa napauttamalla kynä-kuvaketta ruudun oikealla puolella. Voit joko ottaa valokuvan tai käyttää omassa galleriassa olevaa kuvaa.

Valokuvassa tulisi näkyä kasvosi, joten valitse kuva, joka muistuttaa Davidin profiilissa näkyvää kuvaa. Hän hymyilee kauniisti, hänen nimensä mahtuu ruutuun ja piirteet tulevat esille.

David Burken profiilikuva

Valokuvassa tulisi näkyä persoonallisuutesi, joten valitse missä kuva on otettu, mitä näkyy taustalla ja mitä sinulla on kädessäsi sekä minkälaiset vaatteet sinulla on. Andrean kuvassa hänellä on pöllö olkapäällä ja se herättää mielenkiintosi!

Kolme puhelinta joissa profiilikuvat

Pikavinkki: Nimesi ja klubisi nimi näkyvät valokuvassa, joten varmista että ne eivät peitä kasvojasi.

MyLion antaa sinun kertoa itsestäsi muille. Pidä teksti alle 25 sanassa ja kerro miten kauan olet ollut lion, miksi haluat palvella muita ja mitä harrastuksia sinulla on.

Katso Davidin kuvausta alla. Hän kertoo toimivansa markkinoinnissa ja hän on sitoutunut Lions Clubs Internationalin tukemiseen. Ja Markin kuvauksessa näkyy miten innostunut ja ystävällinen hän on.

Davidin kuvaus
Olen yrittäjä digitaalisen markkinoinnin alalla. Perustin klubimme ja toimin sen presidenttinä. Markkinoimme suuria lions-aloitteita. Olen ikuinen lion.

Voit muokata tekstiä milloin tahansa napauttamalla sitä. Näkyville tulee näppäimistö ja voit poistaa, muuttaa tai lisätä tekstiä. Kun olet valmis, napauta palautusnäppäintä.

Viimeinen osa profiilistasi koostuu merkeistä, jotka näyttävät miten ahkerasti osallistut. Napauta merkkejä nähdäksesi miten voit ansaita ne.

Share.

Categories:

Recent Posts: