Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Paikoillenne. Valmiit. Testaa.

Yhteistyöllä parannamme digityökalujemme toimivuutta

Uusi palvelualustamme, MyLion Web -sovellus, sekä uudistunut verkkosivumme julkaistaan pian! Odotamme innolla tilaisuutta esitellä kaikille nämä uudet, helppokäyttöiset työkalut.
Ennen kun julkaisemme nämä uutuudet kaikkien jäsentemme käyttöön haluamme kuulla niistä palautetta. Olemme tehneet kovasti töitä rakentaaksemme tuotteita jotka palvelevat lionien ja leojen tarpeita. Haluamme siten varmistaa, että ne toimivat odotetulla tavalla. Siksi haluamme palautetta käyttäjiltämme.

Tässä kuussa testaamme MyLion-sovellista ja lionsclubs.org verkkosivua muutamien klubien avulla, ennen maailmanlaajuista julkaisua. Tämä antaa meille mahdollisuuden kuulla suoraa palautetta käyttäjiltämme — lioneilta, ennen kun työkalut tulevat kaikkien käyttöön.

Digitaalisten työkalujemme testaaminen

Tiedämme, että monet lionit ja leot ovat kiinnostuneita toimimaan MyLionin ja Lionsclubs.org sivun testaajina, joten jouduimme karsimaan testaajien listaa muutamaan ryhmään, jotka edustavat mahdollisimman monipuolisesti jäsenistöämme.

1. Klubit joissa on jäseninä GST-aluejohtaja ja/tai leoklubiohjelman neuvoa-antavan paneelin jäsen
Maailmanlaajuinen toimintaryhmämme sekä Leoklubiohjelman neuvoa antava paneeli edustavat lioneita ja leoja kaikkialta maailmassa. He auttavat meitä parantamaan MyLionin ja Lionsclubs.org:n käyttöominaisuuksia, tarjoten parhaimman mahdollisen kokemuksen kaikille.

2. Klubit, joiden sihteerit jo käyttävät MyLion-mobiilisovellusta.
MyLion-sovellusta käyttäneillä on jo kokemusta siitä miten sovellus toimii, mitä lisäominaisuuksia verkkosovelluksesta löytyy, ja miten se synkronisoi mobiilisovelluksen kanssa.

3. Klubit, jotka toimittivat palveluaktiviteetti-ilmoituksia viimeisen kolmen kuukauden aikana.
Haluamme palautetta niin nopeasti kuin suinkin lionit ja leot ovat sitä valmiita antamaan. Tiedämme, että klubit, jotka ovat ilmoittavat säännöllisesti palveluaktiviteetteja tulevat pian taas toteuttamaan ja raportoimaan uusia aktiviteetteja. He pystyvät testaamaan MyLionia käyttäen oikeaa dataa.

4. Klubit, joissa palveluaktiviteetti-ilmoituksia tehdään paikallisen raportointisysteemin kautta.
Jotkut lions-maistamme käyttävät omia ilmoitusmenetelmiään. Haluamme kuulla näiden maiden lioneilta heidän kokemuksiaan paikallisista systeemeistä, jotta voimme rakentaa yhden ilmoitussysteemin, joka täyttää kaikkien toivomukset.

5. Klubit, joissa on näkövammaisia jäseniä.
Lionit ovat sokeiden ja näkövammaisten asialla, ja monet jäsenistämmekin kuuluvat tähän ryhmään. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota digitaalisia sekä painettuja materiaaleja, joissa käyttäjien erityistarpeet on huomioitu. Haluamme siten varmistaa, että MyLion ja Lionsclubs.org täyttävät nämä samat vaatimukset.

Testiklubimme valitaan eri puolilta maailmaa ja ne edustavat kaikkia järjestömme virallisia kieliryhmiä. Testaajilta haluamme kuulla palautetta epäsäännöllisyyksistä sovelluksen formaatissa, käännösten aiheuttamista haasteista, toimimattomista linkeistä — mistä vaan, minkä pystymme korjaamaan ja tekemään MyLionista paremman ja helppokäyttöisemmän. Tavoitteenamme on tarjota lioneille maailmanluokan digitaalinen alusta, josta on todellista hyötyä uudella palvelun vuosituhannella. Odotamme innolla mahdollisuutta työskennellä kanssanne ja esitellä teille työmme tuloksia!

Share.

Categories:

Recent Posts: