Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Ota käyttöösi MyLion

Yksi asia, jonka voimme varmuudella sanoa Lioneista, on se, että he he ovat aina valmiita tulemaan mukaan toimintaan.  Lionit ja leot ovat palvelun roolimalleja kaikkialla maailmassa, ja nyt Sinulla on mahdollisuus olla myös MyLion-johtaja! Jos haluat oppia sovelluksesta lisää, tai antaa palautetta sen käyttöominaisuuksista, tai auttaa lionystäviäsi sen käyttämisessä, voit nyt liittyä tähän keskusteluun tästä palvelutyökalusta kolmella eri tavalla.

1. Liity MyLion -tukiryhmään Facebookissa

Tämä MyLion tukiryhmä oli alunperin lioneiden luoma ja johtama Facebook-ryhmä, jossa keskustellaan kaikesta MyLioniin liittyvästä.   Ryhmään on liittynyt yli 1500 jäsentä sen perustamisen jälkeen, ja siellä on käynyt vilkas keskustelu, jossa ryhmäläiset auttavat toisiaan ja vastaavat toistensa kysymyksiin. Et ole varma miten palveluaktiviteetti perustetaan? Onko sinulla hyvä idea MyLion-sovelluksen parantamiseksi? Etsitkö parasta tapaa löytää paikallisia palveluaktiviteettejä? Kysy MyLion tukiryhmästä, ja saat apua asiaan perehtyneiltä lioneilta jotka julkaisevat ryhmässä joka päivä. Ryhmässä on jäseninä myös kansainväisen päämajan henkilökuntaa (joista monet ovat lioneita!), sekä teknologiakumppaneiltamme jotka ovat suunnitelleet MyLion-sovelluksen.  Kysy, ilmoita, ehdota – tämä ryhmä on se tuki jota tarvitset.

2.  Yhteistyö Maailmanlaajuisen toimintaryhmän kanssa

Maailmanlaajuinen toimintaryhmä kattaa lionsjärjestömme jokaisen tason, ja toimii myös MyLionin tukena.   Ota selvää, kuka klubissasi, piirissäsi, moninkertaispiirissäsi, tai kansainvälisessä vaalipiirissäsi edustaa Maailmanlaajuista toimintaryhmää, erityisesti Maailmanlaajuista palveluryhmää, ja kerro heille kokemuksistasi MyLionin käyttäjänä.  Nämä johtajat vievät kysymyksesi ja palautteesi oikealle henkilökunnan jäsenelle päämajassa ja huolehtivat, että se otetaan huomioon MyLionin kehityssuunnitelmissa.

3.  Ilmoittaudu MyLion Connect -uutiskirjeen saajaksi

MyLion.org sivulta saat kaiken tarvitsemasi tiedon MyLion-sovelluksesta, ja joka kuukausi julkaisemme uuden blogikirjoituksen.   As a saat kuukausittaisen uutiskirjeen sähköpostiisi, jolloin pysyt ajantasalla MyLionia koskevista uutisista ja vinkeistä.   Ilmoitamme myös sivulle lisätyistä uusimmista työkaluista, joiden avulla voit johtaa klubisi verkkoaikakaudelle!

Share.

Categories:

Recent Posts: