Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Nya sätt att hitta lionmedlemmar: Filtrera din sökning efter distriktt

MyLions sökfilter inkluderar ditt distrikt

Denna månad gör vi det enklare att söka efter lionmedlemmar, aktiviteter, klubbar och medlemmar i din region. Det finns flera nya sätt att hitta och komma i kontakt med lokala Lions:

  • Filter för multipeldistrikt och distrikt på söksidan.
  • Profiler för multipeldistrikt och distrikt

Filter för multipeldistrikt och distrikt
Börja med att gå till sidan hitta användare, sidan representeras av ett förstoringsglas. Välj om du vill söka efter aktiviteter, användare eller klubbar genom att välja lämplig flik.

Tryck därefter på de tre linjerna i det övre högra hörnet av skärmen, där kommer du att kunna stänga av och sätta på filter för “ditt multipeldistrikt” eller “ditt distrikt.” När du har valt att spara distriktsfiltret kommer resultatsidan automatiskt endast att visa resultat från ditt distrikt. Du kan bläddra bland resultaten utan att ange några sökord eller begränsa dig till någon eller något specifikt inom distriktet genom att ange sökord.

Distriktsprofiler
Vi har även lagt till profiler för multipeldistrikt och distrikt, vilket betyder att du kan trycka på en användares distrikt och utforska distriktet via dess profil, till exempel de nya flikarna Tjänstemän och Klubbar.

Hjälpen är lokal
Även om MyLion globaliserar Lions aktiviteter och kommunikation sker de flesta hjälpinsatser lokalt. Tack vare dessa distriktsbaserade funktioner blir MyLion mer användbar vad gäller att komma i kontakt och genomföra hjälpinsatser med lokala Lions.

Share.

Categories:

Recent Posts: