Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Natalie Meier: Tilin muuttaminen vieraasta jäseneksi MyLionissa

Natalie Meier esittelee MyLionia puhelimellaan

MyLion on luotu lioneille, mutta kaikki voivat käyttää sitä. MyLion-sovelluksen avulla lionit voivat rekisteröityä jäseniksi ja muut vieraiksi. Vain lionit voivat kuitenkin käyttää kaikkea MyLionin sisältöä ja kaikkia sen ominaisuuksia.

Jos kirjauduit alunperin MyLioniin vieraana, mutta olet jonkin lionsklubin jäsen, sinun tarvitsee vain antaa jäsennumerosi päivittääksesi MyLionin käyttöoikeuden. Jäsennumerosi on ainutlaatuinen tunniste, sillä useat ihmiset saattavat käyttää samaa sähköpostiosoitetta, mutta jäsennumero liittyy vain yhteen henkilöön ja sen avulla sinut voidaan liittää MyLCI-tietueeseesi, myös klubiisi. Pyydä klubisi sihteeriltä jäsennumerosi ja lisää se profiiliisi saadaksesi käyttöoikeuden vain lioneille tarkoitettuun MyLion-sisältöön ja -ominaisuuksiin!

San Franciscossa asuva lion, Natalie Meier, siirtyi äskettäin vieraasta jäseneksi MyLionissa, joten esitimme muutaman kysymyksen hänen kokemuksestaan.

Huomasitko eron heti?

Kyllä! MyLionin käyttäminen jäsenenä on paljon parempi vaihtoehto aktiivisille lioneille. En edes käsittänyt, miten monesta ominaisuudesta jäin paitsi vieraana.

Mitä sellaisia ominaisuuksia olet löytänyt jäsenenä, joita et päässyt käyttämään aiemmin?

Jäsenenä voin ensinnäkin etsiä ja löytää käyttäjiä, mitä en voinut tehdä vieraana. Nyt voin myös lähettää viestejä toisille käyttäjille ja tarkastella käyttäjäprofiileita!

Miten vaihdoit MyLion-vierastilin jäsentiliksi?

Liityin sovellukseen vieraana, koska jäsennumeroni ei ollut käsilläni juuri silloin, mutta tilini päivittäminen jäsentiliksi oli myöhemmin helppoa. Jos olisin pyytänyt klubini sihteeriä antamaan minulle jäsennumeroni ennen kuin loin MyLion-tilin, olisin voinut avata jäsentilin heti.

Päivittäminen vierastilistä oli kuitenkin helppoa. Avasin käyttäjäprofiilini ja napsautin kohtaa Tiedot. Tämän jälkeen kirjoitin jäsennumeroni sille tarkoitettuun kenttään – siinä kaikki!

Luuletko, että lionsklubien ulkopuoliset ystäväsi hyötyisivät MyLionin käyttämisestä vieraina?

Ehdottomasti.

Sovellus on hyödyllinen vieraillekin. Voit osallistua aktiviteetteihin, selailla klubeja ja jos yksityisyysasetuksesi sen sallivat, olet myös muiden käyttäjien löydettävissä. (Huomasin äskettäin, että voit itse päättää, ketkä näkevät profiilisi ja aktiviteettisi. Sinun tarvitsee vain napauttaa kolmen pisteen valikkokuvaketta Käyttäjäprofiili-sivulta, valita Yksityisyysasetukset ja päättää sitten, kuka saa nähdä profiilisi.)

MyLionin käyttäminen vieraana on mainio tapa oppia lisää lionsklubeista. Mutta MyLionin käyttäminen jäsenenä mahdollistaa kaikkien ominaisuuksien käyttämisen.

Suosittelen ehdottomasti päivittämistä lioneille, jotka käyttävät sovellusta vieraina!

Share.

Categories:

Recent Posts: