Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Natalie Meier: Ändra från gäst till medlem i MyLion

Natalie Meier visar MyLion på sin telefon

MyLion har byggts för Lions medlemmar, men är öppen för alla. Appen MyLion gör det möjligt för Lions att registrera sig som medlemmar och andra som gäster. Emellertid kan endast Lions få tillgång till allt innehåll och alla funktioner i MyLion.

Om du första gången registrerade dig som “Gäst”, men är medlem i Lions är allt som krävs att du uppdaterar din profil med ditt medlemsnummer. Ditt medlemsnummer är unikt, så när till exempel e-post kan delas av mer än en användare är medlemsnumret kopplat endast till en person och det sammankopplar dig med informationen i MyLCI och klubben. Du kan få ditt medlemsnummer från din klubbsekreterare och därefter uppdatera din profil, för att få tillgång till innehåll och funktioner bara för medlemmar!

Vi har träffat Natalie Meier, en medlem från San Francisco, som nyligen ändrade från gäst till medlem i MyLion och vi ställde några frågor till henne om hennes upplevelse.

Märkte du någon skillnad på en gång?

Ja! Att använda MyLion som medlem är mycket bättre för aktiva medlemmar. Jag förstod inte hur många funktioner jag missade som gäst.

Vilka funktioner har du upptäckt som medlem, vilka du inte hade tillgång till förut?

För det första kan jag som medlem söka och upptäcka användare, vilket jag inte kunde göra som gäst. Nu kan jag dessutom skicka meddelanden till andra användare och se användarprofiler!

Hur ändrade du din registrering i MyLion från gäst till medlem?

Jag registrerade mig i appen som gäst, för jag hade inte tillgång till medlemsnumret just då, men det var enkelt att senare uppdatera mitt konto till medlem. Om jag hade frågat min klubbsekreterare om mitt medlemsnummer innan jag registrerade mig kunde jag ha registrerat mig som medlem direkt.

Att uppdatera från gäst till medlem var enkelt. Jag gick in på min användarprofil och tryckte på Detaljer. Där knappade jag in mitt medlemsnummer i fältet och det var allt!

Tror du att dina vänner utanför Lions skulle ha nytta av att använda MyLion som gäster?

Absolut.

Även som gäst är appen användbar. Du kan gå med i aktiviteter, titta på klubbar och så länge inställningen i din profil är öppen kan du upptäckas av andra användare. (Jag upptäckte nyligen att jag kan styra vilka som kan se min profil och aktivitet. Man trycker bara på menyikonen på profilsidan, väljer Inställningar och sedan justerar man hur man vill att profilen ska synas).

Att använda MyLion som gäst är ett bra sätt att få reda på mer om Lions, men att använda MyLion som medlem gör att du kan dra nytta av alla funktioner.

För de medlemmar som använder appen som gäster rekommenderar jag verkligen att uppgradera!

Share.

Categories:

Recent Posts: