Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Nästa steg för MyLion på webben

Lions får lära sig om MyLion på kongressen 2018

För nästan ett år sedan började Lions Club International den gradvisa introduktionen av mobilappen MyLion till medlemmar världen över. Med början den här månaden så introducerar vi nästa steg i MyLion-planen genom att identifiera regioner världen över och gradvis testa MyLion-versionen för webbläsare. Den här versionen kommer så småningom att ersätta LyLCI när det gäller rapportering av serviceprojekt – men inte förrän den är fullständigt färdig och Lionsmedlemmar har kunnat få utbildning. Vi kommer att tillse att lionledare, det globala arbetsteamet och tjänstemän utbildas innan den slutgiltiga globala lanseringen.

Vi kommer under det kommande verksamhetsåret att genomföra test-releaser av MyLion på vissa platser före den globala introduktionen.

Vi väljer detta tillvägagångssätt så att vi kan:

  • Fokusera på varje regions särskilda behov och ge tillräcklig förberedelse och stöd.
  • Systematiskt samla in och använda feedback från vårt Global Action-team och testanvändare.
  • Säkerställa att varje medlem får tillräckligt med tid på sig att lära sig MyLion-systemet innan övergången från MyLCI till MyLion för rapportering av serviceprojekt.

Du får i god tid veta när MyLion för webben är klar för release i din region, tillsammans med utbildning, vägledning och annan hjälp för att stödja dig vid testningen av systemet. Fram till dess fortsätter du att använda MyLCI eller ditt lokala system vid rapportering av serviceprojekt.

Om du har frågor får du gärna kontakta oss via e-post på mylionsupport@lionsclubs.org.

Share.

Categories:

Recent Posts: