Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

MyLions erfarna användare samlar på sig utmärkelser, serviceaktiviteter

MyLions guld-, silver- och bronsutmärkelser

Under det att MyLion, Lions app för serviceaktiviteter, fortsätter att lanseras internationellt, använder fler och fler medlemmar appen för att hålla kontakt, följa klubbar, delta i och planera serviceprojekt. Några av Lions medlemmar är till och med så exalterade över appen att de redan har blivit så kallade erfarna användare.

En erfaren användare i Indien har till exempel erhållit nio av de fjorton utmärkelser som finns i MyLion, inklusive den imponerade utmärkelsen Gold Leader of the Pride.

MyLion-profil med erhållna utmärkelser

Baserat på erhållna utmärkelser, har denna erfarna användare organiserat och genomfört minst 20 serviceaktiviteter med hjälp av MyLion, följt minst 100 användare, aktiviteter och klubbar i MyLion och deltagit i minst 20 serviceaktiviteter sedan appen installerades.

MyLions erfarna användare är lysande exempel på den energi och tekniska kunskap som kommer att driva vår organisation in i den digitala tidsåldern.

Få din första utmärkelse

Du kan få dina första utmärkelser genom att bara använda appen till det den är utformad för – att utöka dina hjälpinsatser. I början av februari 2018 hade 18 357 utmärkelser delats ut till medlemmar som använder MyLion. Besök din profil i MyLion för att se vilka utmärkelser som du kan erhålla, tryck på en utmärkelse för att ta del av en beskrivning och utmärkelsekrav.

Den första utmärkelsen som de flesta användare erhåller är “Mane Entrance”. Du erhåller den genom att lägga till en bild i din MyLion profil. En annan utmärkelse som är enkel att uppnå är Early Adopter Badge, den delas ut till användare som registrerar sig på MyLion inom en månad från det att appen släppts i deras region.

Tre nivåer av erfarna användare: Brons, silver och guld

Vissa utmärkelser finns på olika nivåer, för att få utmärkelser på bronsnivån behöver du bara se till att 50 % av klubbens medlemmar registrerar sig på MyLion, planera och genomföra din första serviceaktivitet, delta i fem aktiviteter eller följa minst 10 medlemmar, klubbar eller aktiviteter.

Som förväntat är utmärkelserna på bronsnivå enklare att uppnå, medan utmärkelserna på silver- och guldnivån är svårare och mer utmanande. Här är detaljerad information om de utmärkelser som MyLions erfarna användare har uppnått per februari 2018:

Brons Silver Guld
Innovative Club
Tilldelas när en klubb registrerar sig på MyLion
82 6 6
Team Player
Tilldelas för deltagande i aktiviteter
89 10 1
Leader of the Pride
Tilldelas för genomförande av aktiviteter
526 45 4
Social Climber
Tilldelas när användare, aktiviteter eller klubbar följs
1709 144 10

Cirka 10 procent av användarna som har uppnått utmärkelser på brons- eller silvernivå går vidare till nästa nivå och antalet bör öka när Lions medlemmar har använt MyLion under en längre tid.

Utmana din klubb.

Samla klubben och uppnå utmärkelsen Innovative Club

Utmärkelsen “Innovative Club” på silvernivå tilldelas medlemmar i en klubb där 75 % av medlemmarna har registrerat sig på MyLion. Utmärkelserna på guldnivå är reserverade för klubbar där 100 % av klubbens medlemmar har registrerat sig på MyLion!

Hur kan du uppmuntra din klubb att börja använda MyLion? Skicka inbjudningar från MyLion via e-post, dela vår blogg med instruktioner för att ladda ner och registrera sig på MyLion, eller ta del av verktyg för ledare för att vägleda klubben. Diskutera det vid nästa möte och organisera er för att erhålla denna imponerade utmärkelse.

Vi vill att alla Lions medlemmar ska bli erfarna användare och samtidigt ha glädje av att erhålla utmärkelser.

Share.

Categories:

Recent Posts: