Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

MyLionia ahkerasti käyttävät keräävät merkkejä ja palveluaktiviteetteja

MyLion-merkit: kulta, hopea ja pronssi

Nyt kun MyLion-sovellusta käytetään yhä useammissa maissa, entistä useammat lionit pääsevät pitämään yhteyttä muihin jäseniin, seuraamaan klubeja ja osallistumaan tai järjestämään palveluaktiviteetteja. Itse asiassa jotkut lionit ovat niin innostuneita tästä sovelluksesta, että heistä on tullut MyLionin superkäyttäjiä.

Yksi käyttäjä Intiassa on jo ansainnut yhdeksän neljästätoista MyLion-merkistä – mukaan lukien vaikuttavan Gold Leader of the Pride Badge.

MyLion-profiili ja ansaitut merkit

Ansaittujen merkkien perusteella tämä superkäyttäjä on järjestänyt ja suorittanut vähintään 20 palveluaktiviteettia MyLionissa, hän seuraa vähintään 100 käyttäjää, aktiviteettia ja klubia. Sen lisäksi hän on osallistunut vähintään 20 palveluaktiviteettiin sen jälkeen kun hän otti MyLionin käyttöön.

MyLionin superkäyttäjät näyttävät sen energian ja tietotekniikan taidot, joita tarvitaan järjestömme siirtämiseksi digitaaliselle aikakaudelle.

Ansaitse merkit

Voit ansaita MyLion-merkkejä käyttämällä sovellusta siihen tarkoitukseen mihin se luotiin – palvelun helpottamiseen. Helmikuun alussa 2018 on ansaittu yhteensä 18 357 , koska lionit käyttävät MyLionia. Näet kaikki MyLion-merkit omalla MyLion profiilisivulla. Napauta jokaista merkkiä erikseen nähdäksesi miten se voidaan ansaita.

Useimpien käyttäjien ensimmäinen merkki on “Mane Entrance Badge.” Ansaitse omasi lisäämällä kuvan MyLion profiiliin. Early Adopter Badge on toinen helposti ansaittava merkki; sen saavat kaikki, jotka rekisteröityvät MyLionin käyttäjiksi kuukauden kuluessa sen ottamisesta käyttöön ko. alueella.

Superkäyttäjiä kolmella tasolla: Pronssi, hopea ja kulta

Jotkut merkit myönnetään eri tasoilla; voit aloittaa merkkien ansaitsemisen pronssista kun 50% klubeista käyttää MyLionia, suunnittele ja toteuta ensimmäinen palveluaktiviteetti, osallistu viiteen aktiviteettiin tai seuraa vähintään 10 lionia, klubia tai aktiviteettia.

Pronssi on helpompi saavuttaa, mutta hopea ja kulta ovat harvinaisempia ja haasteellisempia. MyLionin superkäyttäjät ovat ansainneet seuraavat merkit helmikuuhun 2018 mennessä:

Badges Pronssi Hopea Kulta
Innovative Club Badge
Myönnetty kun klubit rekisteröityvät MyLionin käyttäjiksi
82 6 6
Team Player Badge
Myönnetään aktiviteetteihin osallistumisesta
89 10 1
Leader of the Pride Badge
Myönnetään aktiviteettien organisoimisesta
526 45 4
Social Climber Badge
Myönnetään käyttäjien, aktiviteettien tai klubien seuraamisesta
1709 144 10

Noin 10% käyttäjistä, jotka saavuttavat pronssin tai hopean, jatkavat seuraavalle tasolle ja tämän lukumäärän tulisi kasvaa kun useammilla lioneilla on MyLCI käytössä. Jatketaan samaan tapaan lionit.

Haastakaa klubinne.

Pyytäkää klubia rekisteröitymään MyLionissa ja yhdessä voitte ansaita Innovative Club -merkin.

Hopeinen “Innovative Club” -merkki myönnetään klubin jäsenillä kun 75% jäsenistä käyttää MyLionia. Kultatason merkki on varattu klubeille, joissa 100% klubeista käyttää MyLionia!

Miten voit kannustaa klubia käyttämään MyLionia? Lähetä sähköpostitse kutsut MyLionista, jaa blogimme yksityiskohtaiset ohjeet MyLionin lataamiseksi ja rekisteröimiseksi tai tutustu johtajien työkaluihin opastamaan klubia verkossa. Keskustelkaa aiheesta seuraavassa kokouksessa ja pyrkikää ansaitsemaan tämä arvokas merkki.

Haluamme, että kaikki lionit ovat MyLionin superkäyttäjiä ja että he ansaitsevat merkkejä sen käyttämisestä.

Share.

Categories:

Recent Posts: