Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

MyLion web-sovelluksen seuraavat vaiheet

Noin vuosi sitten Lions Clubs International aloitti MyLion-mobiilisovelluksen vaiheittaisen markkinoille lanseerauksen jäseniensä käyttöön kaikkialla maailmassa.   Alkaen tästä kuusta, aloitamme MyLion suunnitelman seuraavan vaiheen – MyLion verkkosovelluksemme asteittaisen testaamisen parhaimman toimivuuden löytämiseksi verkkoselaimissa. Tämä MyLion-versio tulee ennen pitkää korvaamaan MyLCI: palveluaktiviteettien ilmoittamisessa — mutta vasta kun se on siihen täysin valmis ja Lionit ovat saaneet tarvittavan koulutuksen sen käytöstä. Tulemme varmistamaan, että kaikki lionjohtajat, Maailmanlaajuinen toimintaryhmä, sekä virkailijamme ovat saaneet tarvittavan koulutuksen ennen sovelluksen lopullista maailmanlaajuista julkaisua.

Lähiaikoina tulemme testaamaan MyLion verkkosovelluksen julkaisua tietyillä alueilla, ennen maailmanlaajuista lanseerausta.

Tulemme toimimaan seuraavasti:

  • Tulemme suorittamaan testauksen teknisten toimintojen suunnittelemisen osalta, ja annamme Lioneille mahdollisuuden osallistua palauteryhmiin.
  • Keräämme ja metodologisesti sovellamme palautetta Maailmanlaajuisen toimintaryhmämme jäseniltä, sekä muilta testikäyttäjiltä.
  • Varmistamme, että jokaisella jäsenellämme on tarpeeksi aikaa oppia MyLion systeemistä ennen siirtymistä MyLCI-ilmoituksista MyLioniin.

Tulet saamaan ennakkoilmoituksen kun MyLion-verkkosovellus on valmiina testaukseen alueellasi. Mukana tulevat myös koulutusmateriaalit, oppaat ja muut työkalut testauksen tueksi.  Jatkathan siis MyLCI:n tai paikallisen aktiviteetti-ilmoitussysteemin käyttämistä kunnes saat ilmoituksen meiltä.

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteessa mylionsupport@lionsclubs.org .

Share.

Categories:

Recent Posts: