Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

MyLion på alla datorer

Bild av MyLion app och webbversion

Nu när det finns två sätt att använda MyLion, antingen via appen eller via webbversionen, frågar sig Lions och Leos vilken plattform de bör använda.

Som tur är kommer Lions och Leos att få det bästa av två världar. Du kan välja den plattform du gillar bäst för att utföra de flesta aktiviteter, oavsett om du använder appen eller webbversionen kommer du att kunna skapa och planera serviceaktiviteter, skicka meddelanden till Lions och Leos, ladda upp bilder med mera. Den nya MyLion är integrerad för att ge användaren en smidig användarupplevelse oavsett plattform.

Men om du måste genomföra en särskild uppgift kan det vara bra att veta vad varje plattform särskilt tillhandahåller. Du kan till exempel använda dig av panelen Uppföljning i webbversionen av MyLion för att ta del av detaljerade rapporter om serviceaktiviteter, vilka inte finns tillgängliga i appen. Men om du vill söka efter användarprofiler eller gå upp och ner i ditt nyhetsflöde är det appen du ska använda.

Vårt team uppskattar all er återkoppling och fortsätter att planera och skapa fler funktioner i MyLion. Detta är en tabell som jämför de nuvarande funktionerna i MyLion:

Funktioner Webbversionen av MyLion MyLion mobilapp
Skapa serviceaktiviteter Ja Ja
Avsluta och inrapportera serviceaktiviteter Ja Ja
Bjuda in andra att delta i serviceaktiviteter Ja Ja
Ändra inställningar Ja Ja
Ladda upp foton Ja Ja
Visa en uppföljning av serviceaktiviteternas påverkan Ja Nej
Ändra din användarprofil Ja Ja
Skriva nya och visa befintliga meddelanden Ja Ja
Hitta användare och klubbar Nej Ja
Titta på andras profiler Nej Ja
Läsa, skapa, gilla och kommentera inlägg i nyhetsflödet Nej Ja
Visa utmärkelser (hur man får en utmärkelse, vilka utmärkelser man har fått och vilka utmärkelser andra har fått) Nej Ja

Oavsett vad du ser framemot mest rekommenderar vi att du utforskar både appen och webbversionen av MyLion, för att dra nytta av allt som MyLion har att erbjuda.

Share.

Categories:

Recent Posts: