Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

MyLion julkaistaan neljällä uudella kielellä

MyLion-näyttö uudella kielellä

Lionit palvelevat kaikkialla maailmassa. He asuvat eri maissa ja puhuvat eri kieliä. MyLion on suunniteltu tuomaan kaikkialla maailmassa asuvat lionit yhteen – tämän vuoksi pyrimme tuomaan sovelluksen käytettäväksi yhä useammalla alueella ja kielellä.

Tänään olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että MyLion on nyt käytettävissä monessa maassa lionien OSEAL-alueella, vaalipiirissä 5. Tämän lanseerauksen myötä lisäsimme MyLionin kielivaihtoehdoiksi myös korean, yksinkertaistetun kiinan, perinteisen kiinan ja japanin. Siirry tästä päivitettyyn luetteloon maista, joissa MyLion on käytettävissä. Ja jos voit, lataa MyLion Applen App Storesta tai Google Play -kaupasta!

Monet muut lionit eivät voi vielä ladata MyLionia, mutta se on tulossa saataville pian. Teemme kovasti töitä noudattaaksemme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja voidaksemme siten tuoda MyLionin Eurooppaan, ja olemme mielissämme voidessamme ilmoittaa, että MyLion tulee olemaan ladattavissa EU:ssa myöhemmin tänä vuonna. Lanseeraus EU:ssa tulee sisältämään MyLionin suomeksi.

Meillä on hyviä uutisia myös hindiä puhuville lioneille. Jos käytät MyLionia englanniksi, mutta haluat verkkotuen sisällön hindiksi, olemme juuri lanseeranneet hindinkielisen MyLion.org-version. Käytä sivuston kielivalintaa tai napsauta hindinkieliseen versioon tästä! Itse MyLion ei kuitenkaan ole käytettävissä hindiksi.

MyLion-yhteisön kasvaessa yhä useamman alueen lionit voivat ottaa yhteyttä toisiinsa. Käytä hetki aikaa tutustuaksesi jossain toisessa maassa olevaan klubiin ja tervehtiäksesi jotakuta ulkomaalaista lionia!

Share.

Categories:

Recent Posts: