Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

MyLion finns nu på fyra nya språk

MyLion på ett nytt språk

Lions gör insatser i hela världen. De bor i många länder och talar många språk. MyLion är utformad att skapa kontakt med medlemmar överallt, vilket är orsaken till att vi hela tiden arbetar med att införa appen i nya områden och på nya språk.

Det är en glädje för oss att kunna meddela att MyLion nu finns i flera länder i Lions OSEAL-område i konstitutionellt område fem. Appen MyLion finns därmed även på koreanska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska och japanska. Kolla in den uppdaterade listan över länder med tillgång till MyLion här. Du kan nu ladda ner MyLion från Apple App Store eller Google Play!

För övriga medlemmar som ännu inte har tillgång till appen kommer den till er snart. Vi arbetar hårt för att följa EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR), för att kunna öppna MyLion i Europa och det är en glädje för oss att kunna rapportera att MyLion kommer att kunna laddas ner i EU-länder senare i år. Samtidigt med införande av MyLion i Europa kommer appen även att finnas på finska.

Vi har också goda nyheter för de medlemmar som talar hindi. Det gäller dem som använder MyLion på engelska, men som önskar innehållet på hindi. Vi har just startat MyLion.org på hindi. Välj språk i appen eller välj hindi här! MyLion finns dock ännu bara på hindi.

Vartefter MyLion växer kan medlemmar från fler och fler länder skapa kontakt med varandra. Dra nytta av denna möjlighet och titta på klubbar från andra länder, skapa kontakt med en medlem i ett annat land och säg hej!

Share.

Categories:

Recent Posts: