Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Lionit auttavat lioneita: Tutustu uuteen MyLionin Facebook-ryhmään.

MyLionin Facebook-sivu

Kun MyLion™ käynnistettiin Lions Clubs Internationalin vuosikokouksessa viime kesänä, Michael W. Scott, Jr., piirin 11-B1 (Michigan) 2. varapiirikuvernööri ei pystynyt osallistumaan. Mutta hän halusi kertoa kaikille tästä uudesta sovelluksesta ja auttaa lioneita, jotka tarvitsevat apua tämän uuden teknologian käyttämisessä.

Tänään hänen MyLion Facebook ryhmässä on yli 700 jäsentä ja se palvelee arvokkaana resurssina lioneille, jotka haluavat käyttää tätä sovellusta mahdollisimman tehokkaasti.

Keskustelimme Michaelin kanssa tästä ryhmästä ja hänen näkemyksestään muuttaa palvelua teknologian avulla.

Kuinka pitkään olet ollut lionjäsen?
Olen osallistunut noin viiden vuoden ajan. Toimin tällä hetkellä piirin 11-B1 toisena varapiirikuvernöörinä Michiganissa. Olen toiminut lohkon puheenjohtajana ja sosiaalisen median johtajana klubissani (Dexter Lions Club).

Miksi on tärkeää, että MyLion on menestys?
MyLion on tärkeä ensimmäinen askel järjestömme modernisoimisessa ja nuorten jäsenten saamisessa mukaan.

Miksi perustit tämän tukiryhmän Facebookiin?
Haluan, että kaikki käyttävät MyLionia, mutta tiedän että kaikki eivät ehkä osaa käyttää sitä. Emme halua jättää vanhempia jäseniä pulaan. He eivät ehkä halua käyttää tätä sovellusta, jos heillä on vaikeuksia sen lataamisessa tai käyttämisessä. Järjestöllä on jäseniä, joilla on erilaisia kykyjä ja ajattelin, että Facebook-ryhmä auttaisi kaikkia yhdistämään nämä kyvyt ja auttamaan sitä kautta jäseniä, jotka tarvitsevat apua.

Miten tähän ryhmään on suhtauduttu?
Erittäin positiivisesti. Saan uusia pyyntöjä liittyä ryhmään lähes päivittäin.

Saavatko jäsenet heidän tarvitsemansa avun?
Kuten minkä tahansa uuden teknologian kanssa, erityisesti näin moninaisessa järjestössä, alussa tulee olemaan pieniä ongelmia. Autamme ihmisiä, jotta he eivät turhaudu. Ja koska tämä ryhmä on Facebookissa, kaikki pääsevät kertomaan oman mielipiteensä. Se on aika uskomatonta! On upeaa, että MyLionin kehitystiimi on myös mukana tässä ryhmässä ja he antavat vastauksia kysymyksiin.

Mitä mieltä olet tästä sovelluksesta?
Mielestäni MyLion on nyt hyvä tapa saada virallista tietoa eri klubeista ja järjestöstä kokonaisuudessaan. Tulevaisuudessa se tulee yhdistämään meidät kaikki ja pystymme tekemään entistä enemmän.

Share.

Categories:

Recent Posts: