Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Laajennettu MyLion otetaan käyttöön lähiaikoina

MyLion Web - tulee lähiaikoina

Hei lionit, hyviä uutisia! MyLion on tulossa kaikille laitteille pian. MyLion-verkkoversio on kaikkien lionien käytettäväksi tarkoitettu turvallinen verkkosivusto, johon pääsee pöytäkoneilta, tableteilta ja matkapuhelimilta.

MyLion-verkkoversiossa voit tehdä useita samoja asioita kuin MyLion-sovelluksessakin:

  • Käyttää sovelluksessa luomaasi sisältöä – ja toisinpäin – kuten käyttäjäprofiiliasi, aktiviteettejasi ja viestejäsi
  • Luoda ja hallita palveluaktiviteetteja, kuten projektin tietoja, kutsuja ja tapahtuman jälkeisiä kuvia
  • Keskustella muiden lionien kanssa Viestit-ominaisuuden avulla
  • Säätää yksityisyysasetuksiasi päättääksesi, kuka saa nähdä profiilisi

Käytössäsi on myös tehokkaita uusia ominaisuuksia, jotka ovat tällä hetkellä käytettävissä vain uudessa MyLion-verkkoversiossa:

  • MyLionin uudella Metriikka-koontinäytöllä voit seurata yksittäisten henkilöiden, klubien ja maailmanlaajuisen vaikutuksen tilastoja
  • Tutustu palveluprojektien suunnittelutoimintoihin ja muihin uusiin työkaluihin palveluprojektien järjestämiseksi ja toteuttamiseksi
  • MyLionista tulee johtajien tärkein alusta lionklubien palvelusta raportointiin.

Matkapuhelinten käyttäjät: älkää huolestuko. Voitte jatkaa sovelluksen käyttämistä. Jotkin ominaisuudet jäävät käytettäviksi ainoastaan MyLion-sovelluksessa, kuten käyttäjien ja klubien etsiminen sovelluksen Etsi-näytöllä. Samoin Uutisvirta löytyy vain sovelluksesta; tarvitset edelleen MyLion-sovelluksen luodaksesi julkaisuja sekä lukeaksesi muiden julkaisuja, tykätäksesi niistä ja kommentoidaksesi niihin.

Jos olet jo rekisteröitynyt MyLion-käyttäjäksi lionjäsenenä, luomasi MyLion-käyttäjätunnus ja -salasana muodostavat MyLion-kirjautumistunnuksesi. MyLion-kirjautumistunnuksen avulla pääset MyLion-alustalle joko verkon tai sovelluksen kautta.

Koska MyLion on käytettävissä sekä sovelluksen että verkon kautta, voit käyttää halutessasi vain yhtä alustaa tai molempia.

Share.

Categories:

Recent Posts: