Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Kraften i profilen

Tre telefoner som visar profilskärmar

Få din att sticka ut med hjälp av dessa användbara tips.

Använd din profil på MyLion för att berätta om dig själv och dina hjälpinsatser. Ladda upp en rolig bild, presentera dig på ett spännande sätt och lås upp utmärkelser.

För att komma till din profil efter det att du har loggat in på MyLion trycker du på personikonen längst ner till höger på skärmen. För att ändra din bild trycker du på pennan högre upp till höger på skärmen. Du kan välja att ta en ny bild eller använda en bild från din mobil.

Din bild bör visa ditt ansikte på ett tydligt sätt, så välj en bild som den i Davids profil. Han ler, hans namn syns tydligt och ljussättningen framhäver hans ansikte.

Telefon som visar David Burks profil

Din bild bör förmedla din personlighet, därför bör du tänka på var bilden är tagen, vad som visas i bakgrunden och vilken slags rekvisita och vilka kläder du bär. I Andreas profil gör ugglan på hennes axel att du vill veta mer om den!

Tre telefoner som visar profilskärmar

Tips: Ditt namn och klubbnamn kommer att visas ovanpå din bild, så var noga med att texten inte täcker ditt ansikte.

MyLion låter dig även berätta om dig själv med hjälp av en kort text. Försök att hålla dig till cirka 25 ord eller färre och berätta till exempel hur länge du har varit medlem i Lions, varför du gillar att hjälpa andra och vad du gör när du har roligt.

Titta på Davids presentation nedan. Den berättar hur länge han har arbetat med marknadsföring och hans livslånga engagemang för Lions Clubs International. Marks presentation på bilden ovan visar hur engagerad och välkomnande han är.

Davids presentation
Jag är en entreprenör som jobbar med digital marknadsföring. Jag grundade och är klubbpresident i en klubb som bildades för att marknadsföra större Lions- initiativ. Lions för livet.

Du kan närsomhelst ändra din presentation genom att trycka på den. Ditt tangentbord kommer då att visas och du kan ta bort, ändra eller lägga till text. När du är färdig trycker du på Enter.

Den sista delen av din profil består av utmärkelser som visar hur involverad du är. Tryck på märket för att lära dig hur du kan förtjäna det.

Share.

Categories:

Recent Posts: