Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Klara. Färdiga. Testa.

Arbetar tillsammans för att förbättra våra digitala verktyg

Vår nya plattform, MyLion på webben, och vår nya hemsida Lionsclubs.org kommer snart! Vi ser framemot att få visa dessa nya och användbara verktyg, som är enkla att använda.
Innan vi lanserar dessa förbättringar vill vi höra från våra medlemmar. Vi arbetar hårt för att skapa produkter som hjälper Lions och Leos och det enda sättet att säkerställa att de fungerar på bästa sätt är få direkt återkoppling.

Denna månad kommer ett antal klubbar runt om i världen att testa MyLion och Lionsclubs.org, innan de lanseras globalt. De ger oss möjlighet att få återkoppling direkt från våra användare — från Lions — innan den officiella lanseringen.

Testar våra digitala verktyg

Vi vet att många Lions och Leos skulle vilja testa MyLion och Lionsclubs.org, så vi har skapat en lista av medlemmar som kan representera våra medlemmars olika styrkor och perspektiv.

1. Hemklubbar för GST områdesledare och panelmedlemmar i Leos rådgivande kommitté
Vårt globala arbetsteam och panelmedlemmar i Leos rådgivande kommitté, är ledare och representanter för Lions och Leos över hela världen. De kommer hjälpa oss att förbättra MyLion och Lionsclubs.org vilket i sin tur kommer att förbättra den digitala upplevelsen för våra medlemmar.

2. Klubbar med klubbsekreterare som använder mobilappen MyLion
Appens användare har erfarenhet av mobilappen MyLion och kan se hur webbversionen av MyLion expanderar och synkroniserar med appens funktioner.

3. Klubbar som har inrapporterat serviceaktiviteter i MyLCI under de tre senaste månaderna
Vi vill ha så mycket återkoppling som möjligt från Lions och Leos. Vi vet att klubbar som nyligen har skickat in serviceaktiviteter troligtvis planerar fler aktiviteter inom kort eller kanske har ytterligare aktiviteter att inrapportera. De kommer att kunna testa MyLion med faktisk information.

4. Klubbar som historiskt har inrapporterat via lokala rapporteringssystem
Några av våra lionländer använder sina egna rapporteringssystem. Vi vill lära oss mer om användarupplevelsen på deras lokala system under de att vi skapar en gemensam plattform som tillgodoser allas behov.

5. Klubbar med medlemmar som har nedsatt syn
Lions är de blindas riddare och många av våra medlemmar har nedsatt syn. Vi är stolta över att producera digitalt och tryckt innehåll som alla kan använda och vi vill säkerställa att MyLion och LionsClubs.org lever upp till samma standard.

Våra testklubbar kommer att väljas från hela världen och representera alla våra officiella språk. Testpersoner kommer att leta efter formateringsproblem, översättningsproblem, navigeringsproblem — allt som vi kan fixa för att göra MyLion bättre och mer användbar. Vårt mål är att ge Lions digitala lösningar i världsklass som kan hjälpa oss under vårt 21 århundrade. Vi ser framemot att samarbeta med dig och visa dig vad vi har arbetat med!

Share.

Categories:

Recent Posts: