Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Kerro MyLionista sosiaalisessa mediassa

Facebookin tykkää ja rakasta -kuvakkeet

Sosiaalinen media on tärkeä lioneille. Monet lionit käyttävät suosittuja sivustoja kuten Facebook, Twitter, ja Instagram lionsklubien uutisten lukemiseksi. Nämä sovellukset ovat hyödyllisiä, mutta niitä ei ole luotu lioneita varten; tietotulva voi olla ylitsevuotava ja lionsklubien päivitykset häviävät muiden uutisten joukkoon. Koska lionsklubien sisältöä on useissa eri sovelluksissa, voi olla vaikeaa tietää mikä on tärkeää ja mistä uusimmat tiedot löytyvät.

MyLion on lionien kontrolloima ja se keskittyy lionien avustuskohteisiin. Käyttäjät saavat digitaalisia merkkejä kun he käyttävät sovellusta. MyLion on paikka, jossa lionit voivat luoda palveluprojekteja ja keskustella palvelusta; itse asiassa se on yksi harvoista palvelutyöhön perustuvista sosiaalisen median sovelluksista.

Mitä useampia käyttäjiä liittyy MyLioniin, sen hyödyllisempi tämä sosiaalinen verkosto tulee olemaan. Sosiaalista mediaa jo käyttävät lionit huomaavat miten helppokäyttöinen tämä sovellus on. Tämän vuoksi sosiaalisen median käyttäminen – kuten Facebook, Twitter ja Instagram – ystävien rekrytoimiseksi on hyvä idea. Etsitkö tapoja kutsua ystäviä mukaan? Meillä on muutamia tapoja:

Facebook

 • Luo palveluaktiviteetti MyLionissa ja käytä MyLionin “Jaa Facebookissa” -toimintoa tiedon jakamiseksi Facebookissa.
  • Voit lisätä päivitykseen kommentin siitä, että aktiviteettia hallinnoidaan MyLionissa.
  • Kutsu ystävät mukaan MyLioniin joko julkisella päivityksellä tai yksityisellä viestillä, mukaan lukien linkki sivuille: App Store tai Google Play.
 • Tutustu viimeisimpään MyLion-päivitykseen Facebookissa ja jaa se ystäville.
  • Tai jos haluat lisätä päivityksen suomeksi, tässä on malli:

   Palvelu ja paikkakunnalla auttaminen ovat minulle tärkeitä lionina. Ja MyLionin kautta minulla on koko paikkakunta taskussani ja pääsen ottamaan helposti yhteyttä muihin jäseniin. Lataa se App Store tai Google Play -kaupasta ja ota yhteyttä.

Twitter

 • Twiittaa MyLionista, jotta innostat paikkakunnan asukkaita. Tässä muutamia esimerkkejä.
  • “Käytän #MyLion -hashtagia ja sitä kautta pystyn pitämään yhteyttä muihin lioneihin helpommin kuin koskaan ennen. Jos käytät jo tätä sovellusta, seuraa minua! Jos et käytä sitä vielä, näin pääset alkuun: http://www.mylion.org/install-and-register-for-mylion-now-its-easy/?language=en
  • “#MyLion auttaa lioneita pitämään yhteyttä ja palvelemaan yhdessä. Lataa sovellus ja seuraa minua: www.mylion.org”
  • “Ansaitsen tunnustusta digitaalisilla merkeillä kun käytän #MyLionia. Sinäkin voit käyttää sitä: www.mylion.org”

Instagram

 • Ota kuvakaappaus MyLion-päivityksestä tai klubin profiilista ja jaa se Instagramissa
 • Ota kuva lionista käyttämässä MyLionia ja lataa se Instagramiin

Haluamme nähdä yhä useampia lioneita käyttämässä MyLionia, joten kerro siitä kaikille!

Share.

Categories:

Recent Posts: