Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Hitta och delta i en serviceaktivitet med hjälp av MyLion

Delta i serviceaktiviteter med MyLion

När vi inledde arbetet med att skapa MyLion fokuserade vi på kontakt med din klubb och andra lionmedlemmar. Vi har gjort det enklare än någonsin att komma i kontakt med din klubb och leda serviceaktiviteter.

Ytterligare en app att ladda ner till din telefon? Om detta är något du frågar dig vill vi försäkra dig om att det är värt det. Utöver att komma i kontakt med klubbar och lionmedlemmar runt om i världen är effektivitet också en av MyLions fördelar. För medlemmar som anordnar en serviceaktivitet är MyLion ett verktyg som kan eliminera många tidskrävande steg i planeringen. Inga fler manuella deltagarlistor. Inga fler mejl för att påminna alla om var och när de ska infinna sig. Som deltagare i en aktivitet finner du all information du behöver i appen.

Här kommer några tips från våra experter.

TIPS 1: Få information om en aktivitet med hjälp av ett tryck med fingret.

Använd förstoringsglaset längst ned på skärmen för att söka efter och lära dig mer om serviceaktiviteter i närheten. All information du behöver finns på ett och samma ställe.

När du trycker på en serviceaktivitet som ser intressant ut kommer du att kunna se information om aktiviteten under informationsknappen – namn, datum, ändamål, tider och en karta som visar hur du tar dig dit.

  • Knappen Delta: Informerar organisatören om att du kommer att delta.
  • Knappen Följ: Sparar evenemanget till dina aktiviteter och gör att du kan välja att delta vid ett senare datum.
  • Knappen Dela: Gör det enkelt att sprida information om Lions aktiviteter på din Facebooksida. Berätta för dina vänner att du hjälper!
  • Knappen Meddelande: Sätter dig i direktkontakt med organisatören genom MyLions meddelandefunktion.

Du kan också lägga till serviceaktiviteter i kalendern på din telefon för att enkelt komma ihåg dem. Du trycker bara på de tre prickarna i det övre högra hörnet på skärmen.

TIPS 2: Ta reda på om dina vänner kommer att delta i serviceprojektet under knappen ”Team”.

Bredvid informationsknappen kan du se en lista av Lions som är inbjudna, vilka som inte kommer, vilka som kanske kommer och vilka du definitivt kommer att träffa.

Ser du någon som du inte har träffat tidigare? Ta reda på mer om dem genom att trycka på deras namn, det tar dig till deras profilsida.

Ser du en teammedlem som inte har svarat? Skicka ett meddelande via MyLion och uppmuntra dem att delta.

TIPS 3: Visa andra Lions hur framgångsrik och rolig serviceaktiviteten var genom att ladda upp minnen under knappen ”Berättelse”.

Tog du några bilder på dina vänner under serviceprojektet – planerar du att lägga upp dem på Instagram? Ladda upp bilderna här så att andra Lions kan se vad ni har åstadkommit!

Glöm alla pappersanvisningar och ta det lugnt. Med MyLion i din hand behöver du inte komma ihåg varenda detalj om evenemanget, allt finns i appen!

Om du gillade dessa tips kan du anmäla dig till vårt månatliga nyhetsbrev, !

Share.

Categories:

Recent Posts: