Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Hitta ditt hjälpområde.

Filter för att hitta aktiviteter

Lions har en global påverkan eftersom vi är engagerade inom många olika hjälpområden. Fokuserar ditt distrikt på att tillhandahålla insulintillbehör till diabetiker eller levererar ni matkassar till utsatta människor i ert samhälle? Oavsett vad ni arbetar med så gör MyLion det enklare att hitta serviceaktiviteter som ni brinner för.

Börja med att trycka på förstoringsglaset längst ned på skärmen. Kontrollera att du befinner dig under Aktiviteter längst upp på skärmen. Tryck därefter på den randiga triangeln högst upp till höger på skärmen, det kommer att ta dig till MyLions filter. Sortera aktiviteter efter namn, avstånd eller plats. Du kan också söka efter…

  • En särskild tidsperiod: Vill du göra skillnad denna vecka? Begränsa din sökning till aktiviteter som genomförs inom de närmsta 7 dagarna. Nästa månad? Den valmöjligheten finns också.
  • Typ av aktivitet: Om du vill bidra på ett specifikt sätt kan du söka efter en serviceaktivitet, en insamlingsaktivitet, eller en annan aktivitet.
  • Välj ett hjälpområde: Här kan du välja ett av våra 5 fokusområden. Om du är intresserad av ett område utanför dessa fem områden trycker du på ”annat område”, alla serviceaktiviteter som inte faller inom dessa 5 kategorier kommer då att visas.

När du har fastställt dina sökfilter trycker du på Spara i det övre högra hörnet. Skärmen för att hitta aktiviteter kommer då att uppdateras för att visa alla serviceaktiviteter i närheten som stämmer överens med dina filter.

Visst är det enkelt? MyLion är byggd för att göra det enkelt.

Share.

Categories:

Recent Posts: