Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Haastattelimme John Walkeria, PID

John Walker vuosikokouksessa 2017

Vuoden 2017 vuosikokouksessa Chicagossa MyLion-tiimillä oli mahdollisuus esittää John Walkerille, entiselle kansainväliselle johtajalle, muutamia kysymyksiä johtamisesta. Hyvät lionit ovat hyviä johtajia ja hyvät johtajat tekevät klubeista parempia. John kertoi ajatuksiaan siitä mikä tekee johtajasta tehokkaan, miten hyvät johtajat saavat uusia jäseniä mukaan ja miten MyLion voi auttaa uusia johtajia menestymään.

Katso haastattelu (englanniksi) tai lue alla oleva yhteenveto.

VIDEO

Johnin ajatukset lionien johtamisesta

  1. Johtajat muokkaavat jäsenyyttä, koska johtajilla on visio.
  2. Hyvät puhujat, lämpimät, kohteliaat ja rehelliset ihmiset ovat parhaita johtajia.
  3. Teknologian hyvä tuntemus tekee nuoremmista lioneista hyviä ja tehokkaita johtajia.
  4. MyLion-sovellus auttaa koko järjestöä yhdenmukaistamaan tiedonkulkua, erityisesti klubien sisällä.

Vähän aikaa sitten me juttelimme uudelleen John Walkerin kanssa ja kysyimme häneltä MyLionin ja johtamisen suhteesta. Kysyimme häneltä hyvästä johtamisesta, nuorista ja mitä hän ajattelee sovelluksesta.

Johnin mukaan hyvät johtajat ovat ihmisiä, jotka tekevät parhaansa tuodakseen muiden ihmisten parhaat puolet esiin. Useimmat nuoret osaavat käyttää viimeisintä teknologiaa ja he ovat sen vuoksi arvokkaita klubeille – mutta John uskoo, että myös nuoret, jotka eivät ole taitavia teknologian käyttäjiä, ovat usein hyviä johtajia. Nuorilla johtajilla on paljon energiaa ja he ovat innostuneita ja usein he ovat sosiaalisesti taitavia – he ovat ystävällisiä ja saavat uudet jäsenet tuntemaan itsensä tervetulleiksi ja tärkeiksi.

Monet näistä yhteydenotoista voivat tapahtua MyLionin kautta. Teknologisesti taitavat johtajat auttavat innostamaan klubia MyLionin käyttämiseen ja he pitävät jäsenet motivoituneina käyttämällä sovelluksen sosiaalisia ominaisuuksia. John Walker uskoo, että useimmat lionit tulevat käyttämään MyLionia tulevaisuudessa. Nuoremmat lionit käyttävät sitä varmasti ensin ja kun sovellusta parannetaan ja siitä tulee helpompi käyttää, muut tulevat perässä.

Hän myös uskoo, että johtajat ovat tärkeässä asemassa kun MyLionia käytetään enemmän. Vaikka lioneilla on mahdollisuus saada enemmän tietoa tämän sovelluksen kautta, he tarvitsevat vielä johtajia. Vain johtajat pystyvät tarjoamaan syvempiä tarkoituksia ja etuja aktiviteeteille. Ja kun aikaa kuluu, yhä useammat lionit – ja johtajat – palvelevat MyLionin kautta!

Share.

Categories:

Recent Posts: