Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Förbättrad MyLion kommer snart

MyLion för webben - kommer snart

Goda nyheter Lions! Snart kan du använda MyLion på din dator, surfplatta eller mobiltelefon. MyLions webbversion är en säker webbplats som kan användas av alla Lions och Leos.

I webbversionen av MyLion kommer du att kunna göra många av de saker som du kan göra i MyLions app:

  • Du kan komma åt innehåll som du har skapat i appen och vise versa, till exempel din användarprofil, dina aktiviteter och meddelanden.
  • Skapa och hantera serviceaktiviteter som till exempel, projektinformation, inbjudningar och bilder från evenemang.
  • Chatta med andra Lions via meddelandefunktionen.
  • Ändra dina inställningar för att kontrollera vem som kan se din profil.

Det finns också nya kraftfulla funktioner som för närvarande endast finns i webbversionen av MyLion:

  • I den nya panelen för Uppföljning kommer du att kunna följa statistik om din individuella, din klubbs och vår globala påverkan.
  • Utforska mallar för att planera serviceaktiviteter och andra nya verktyg för att organisera och genomföra serviceaktiviteter.
  • MyLion kommer att vara den nya plattformen via vilken ledare kan inrapportera serviceaktiviteter.

Men ni mobilanvändare behöver inte oroa er, ni kommer fortfarande att använda appen. Funktionen att söka efter användare och klubbar kommer till exempel att vara unik för appen. Nyhetsflödet kommer också endast att finnas i appen och du kommer fortfarande behöva appen för att skapa inlägg, och för att se, gilla och kommentera andras inlägg.

Om du redan har registrerat dig som medlem på MyLion kommer ditt användarnamn och lösenord att vara din MyLion inloggning. MyLions inloggning kommer att ge dig behörighet till MyLion oavsett om du loggar in via webbplatsen eller i appen. Du kommer att kunna använda den plattform du gillar bäst eller växla mellan de båda.

Share.

Categories:

Recent Posts: