Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Etsi teille sopiva avustuskohde.

Hakuehdot

Lionit vaikuttavat hyvin monella tavalla, koska me olemme sitoutuneet auttamaan monissa eri kohteissa. Keskittyykö piirinne diabetekseen tai ehkä nälän helpottamiseen paikkakunnalla? On teidän avustuskohteenne mikä tahansa, MyLion tekee palveluaktiviteettien toteuttamisesta helpompaa.

Aloita napauttamalla suurennuslasia ruudun alaosassa. Varmista, että olet ensin valinnut Aktiviteetit ruudun yläosassa. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta, jonka kautta pääset muokkaamaan hakuehtoja. Pystyt määrittelemään palveluaktiviteetit nimen, välimatkan tai sijainnin perusteella. Voit myös etsiä seuraavilla hakuehdoilla…

  • Käynnissä: Haluatko auttaa muita tällä viikolla? Rajaa hakuehtoja etsimällä palveluaktiviteetteja, jotka ovat aktiivisia seuraavien seitsemän päivän ajan. Ensi kuussa? Myös tämä vaihtoehto on mahdollinen.

  • Aktiviteetin tyyppi: Jos tarvitset tarkempia tietoja siitä miten osallistut, aseta hakuehdoksi palveluaktiviteetti, varainkeruu tai muu.

  • Valitse kohde: Tässä kohdassa pääset valitsemaan yhden viidestä pääalueesta. Jos olet kiinnostunut kohteesta, joka ei kuulu näihiin viiteen, napauta ”Muu kohde” ja pääset näkemään kaikki alueesi palveluaktiviteetit, jotka eivät sisälly näihin pääalueisiin.

Kun olet valinnut hakuehdot, napauta Hae ruudun oikeassa yläkulmassa. Näet seuraavaksi kaikki palveluaktiviteetit, jotka sopivat valitsemiisi hakuehtoihin.

Helppoa vai mitä? MyLion on tehty tätä varten.

Share.

Categories:

Recent Posts: