Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Etsi MyLionin avulla palveluaktiviteetti ja liity siihen

Osallistu palveluaktiviteetteihin MyLionin kautta

Kun aloitimme MyLion-sovelluksen suunnittelemisen, halusimme korostaa klubinne yhteydenpitoa koko lionsyhteisöön. Nyt on entistä helpompi pitää yhteyttä klubin jäseniin ja toteuttaa palveluaktiviteetteja.

Taas uusi sovellus puhelimeen? Jos tämä on ensimmäinen ajatus kun kuulet tästä sovelluksesta, haluamme vakuuttaa että tämä sovellus on varmasti hyödyllinen kaikille lioneille. Sen lisäksi että sovelluksen kautta klubit ja lionit kaikkialla voivat pitää yhteyttä vaivattomasti, MyLion auttaa myös toimimaan tehokkaammin. MyLion eliminoi monta aikaa vievää vaihetta niiltä lioneilta, jotka johtavat palveluaktiviteetteja. Enää ei tarvitse kerätä osallistujien nimiä listalle. Ei tarvitse lähettää sähköposteja, joissa muistutetaan kokouksista ja niiden yksityiskohdista. Palveluaktiviteetteihin osallistujat näkevät kaikki tarvitsemansa tiedot yhdestä paikasta.

Tässä muutama vinkki asiantuntijoilta.

VINKKI #1: Katso palveluaktiviteetin ”Yksityiskohdat” yhdellä napautuksella.

Käytä ruudun alaosassa näkyvää suurennuslasia kun haluat etsiä lähellä sinua toteuttavia palveluaktiviteetteja. Kaikki tarvitsemasi tiedot ovat yhdessä paikassa.

Kun napautat mielenkiintoiselta näyttävää palveluaktiviteettia, pääset näkemään aktiviteetin Yksityiskohdat — nimi, päivämäärä, kohde, aloitus- ja päätösaika sekä Google-kartan näyttämään missä kaikki tapahtuu.

  • Liity mukaan -painike: ilmoittaa järjestäjälle että osallistut aktiviteettiin
  • Seuraa -painike: tapahtuma tallennetaan omaan Aktiviteetit-osioosi ja voit liittyä mukaan myöhemmin.
  • Jaa -painike: pääset helposti jakamaan tietoja lioneista kertomalla osallistumisestasi Facebookissa. Kerro ystävillesi että palvelet muita!
  • Viesti -painike: pääset välittömästä kommunikoimaan palveluaktiviteetin järjestäjän kanssa MyLionin viestitoiminnon kautta.

Voit myös lisätä palveluaktiviteetin helposti puhelimesi kalenteriin. Napauta kolmea pistettä ruudun oikeassa yläkulmassa.

VINKKI #2: Katso ovatko ystäväsi osallistumassa palveluprojektiin kohdassa ”Tiimi.”

”Yksityiskohdat” -painikkeen vierestä löydät listan kaikista kutsutuista lioneista, jotka eivät pääse mukaan, jotka ovat vielä epävarmoja osallistumisesta sekä jotka ovat varmasti tulossa.

Huomaatko henkilön, jota et ole vielä tavannut? Etsi lisätietoja heistä napauttamalla nimeä ja sitä kautta näet hänen profiilinsa.

Huomasitko tiimin jäsenen, joka ei ole vielä vastannut? Lähetä hänelle viesti MyLionin kautta ja kannusta häntä osallistumaan.

VINKKI #3: Näytä muille lioneille miten onnistunut ja hauska tämä palveluaktiviteetti oli ”Tarina” -kohdassa.

Otitko kuvia ystävistä tämän palveluaktiviteetin parissa – ehkä ajattelit näyttää kuvan Instagramin kautta? Lataa se tänne, jotta lionit näkevät mitä olette saaneet aikaan!

Et tarvitse enää ohjeita paperilla vaan kaikki yksityiskohdat ovat nyt helposti saatavilla; MyLionin kautta kaikki tarvittava on kämmenellä!

Jos nämä vinkit ovat sinusta hyödyllisiä, , joka lähetetään kerran kuukaudessa!

Share.

Categories:

Recent Posts: