Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Esittelyssä piirien profiilit ja laajennetut klubien profiilit

Klubiprofiilin yleiskatsaus MyLionissa

Klubit ja piirit ovat elintärkeitä lioneille, sillä palvelu tapahtuu useimmin paikallisessa yhteistyössä. MyLionissa kullakin klubilla ja kullakin piirillä on oma profiilinsa.

Jokaisella klubilla on Klubiprofiili, jossa näkyy klubin nimi, kokouspaikka, jäsenluettelo ja muita perustietoja. Lisäsimme äskettäin uuden Tiedot-kentän, jotta klubit voivat kertoa enemmän itsestään. Olemme myös äskettäin lisänneet Moninkertaispiirin profiilin ja Piirin profiilin: kussakin on Virkailija- ja Klubi-välilehdet sekä Tiedot-kenttä.

Profiilin löytäminen

Käy klubisi profiilissa napauttamalla Henkilö-kuvaketta Käyttäjäprofiili-näytöllä ja napauta sitten Näytä klubi -painiketta, joka sijaitsee lähellä profiilikuvasi alareunaa. Klubisi profiilista pääset napauttamaan Näytä piiri -painiketta.

Voit myös löytää oman klubisi tai muita klubeja hakemalla niitä Etsi-näytön kautta. Napauta suurennuslasin kuvaketta, valitse Klubit-välilehti ja kirjoita hakukenttään klubin nimi, piirin numero tai paikkakunta ja osavaltio. Voit löytää klubeja Etsi-näytön kautta myös suodatinten avulla: napauta kolmiviivaisen kolmion kuvaketta valitaksesi Yleiset suodattimet, jolloin voit etsiä klubeja sijainnin tai kielen mukaan tai omasta moninkertaispiiristäsi tai piiristäsi.

Klubien profiilit

Klubin profiilin Yleiskatsaus-välilehdellä on:

 • Jäsenet-painike, josta pääset näkemään kyseisen klubin jäsenluettelon. (Käytä tätä luetteloa seuraamaan MyLioniin rekisteröityneitä jäseniä!)
 • Uusi Näytä piiri -painike, joka johtaa oikean piirin profiiliin
 • Perustamisvuosi
 • Uusi Tiedot-osio
 • Kokousten paikka, aika ja osoite
 • Kieli

Klubien profiilit sisältävät myös Aktiviteetit-, Jäsenet- ja Virkailijat-välilehdet.

Jos olet klubin virkailija, voit päivittää klubisi profiilisivun. Kerro klubisi tehtävä, ominaispiirteet tai omituisuudet täyttämällä Klubin tiedot -osio – voit lisätä siihen jopa klikattavia linkkejä. Pidä kaikki ajan tasalla päivittämällä klubisi säännöllinen kokousaika MyLCI:hin. Virkailijat: jos ette jo ole tehneet niin, voitte lisätä klubianne kuvastavan valokuvan. Lue aiempi blogipostaus mainioista käyttäjäprofiileista saadaksesi vinkkejä hyvän klubin kuvauksen kirjoittamiseen ja loistavan valokuvan valitsemiseen.

Vinkki: Muista, että klubin valokuva ja kuvaus ovat virkailijoiden muokattavissa MyLionin kautta. Muut klubisi profiilin Yleiskatsaus-välilehdellä näkyvät tiedot tulevat MyLCI:stä.

Klubien virkailijat: näin voitte tehdä muutoksia Klubin tiedot -osioon:

 • Siirry klubisi profiilin Yleiskatsaus-välilehdelle. Klubin kuvan oikeassa yläkulmassa näkyy Kynä-kuvake. Napauta sitä ja valitse näkyviin tulevasta valikosta Muokkaa tietoja.
 • Napauta kohtaa, jossa lukee Anna klubisi tiedot tähän (aivan kokouspaikan yläpuolella). Nyt voit kuvailla klubianne!
 • Kun olet valmis, napauta Kynä-kuvaketta uudelleen ja valitse Lopeta muokkaaminen.

Piirin profiilit

Klubin profiilissa voit napauttaa kohtaa Näytä piiri, jolloin näkyviin tulee Piirin profiili. Välilehtiä on kolme: Yleiskatsaus, Virkailijat ja Klubit. Virkailijat-välilehdellä näkyvät kaikki piirin virkailijat ja Klubit-välilehdellä ovat kaikki piiriin rekisteröidyt klubit.

Yleiskatsaus-välilehdellä näkyy

 • Piirin nimi
 • Jäsenet-kuvake
 • Perustamisvuosi
 • Seuraa- ja Näytä klubi -painikkeet
 • Tiedot
 • Kieli

Klubien profiilien tavoin moninkertaispiirien ja piirien profiileissa on kaksi MyLionissa muokattavaa kenttää ja vain virkailijat pääsevät muokkaamaan niitä. Tiedot-osio ja valokuva ovat mahdollisuutesi kertoa maailmalle lisää piiristäsi. Johtajat: voitte muuttaa Tiedot-osiota tai valokuvan piirin profiilissa toimimalla yllä olevien vaiheiden mukaisesti, sillä prosessi on sama kuin klubien profiileissa.

Nämä päivitykset tarkoittavat myös sitä, että voitte nyt oppia lisää toisista klubeista ja piireistä lukemalla niiden laajennetut profiilit. Tutki rohkeasti. Varmista myös, että oman klubisi ja piirisi profiileissa on oikeat tiedot, joten kun lionit löytävät teidät, he tietävät välittömästi enemmän klubistanne ja piiristänne.

Share.

Categories:

Recent Posts: