Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Engagera dig med MyLion

Om det är något vi är säkra på när det gäller Lions, är det att de älskar att engagera sig.  Lion- och leomedlemmar är förebilder världen över när det gäller hjälparbete, och nu kan även du bli en MyLion-ledare! Om du vill lära dig mer om MyLion, bidra med förslag till förbättringar eller stötta andra användare kan du gå med i diskussionen på tre olika sätt med vårt nya verktyg för hjälpinsatser.

1. Gå med i MyLions supportforum på Facebook

MyLions supportforum var ursprungligen en Facebookgrupp som skapades och hanterades av Lions för att diskutera allt som rör MyLion. Sedan den startades för ett år sedan har mer än 1 500 lionmedlemmar anslutit sig till gruppen för att ställa frågor, lära sig mer och hjälpa andra användare. Vet du inte hur du konfigurerar tjänsten? Har du en bra idé för en ny funktion i MyLion-appen? Letar du efter bästa sättet att hitta lokala serviceaktiviteter? Fråga på MyLions supportforum och få hjälp av dedikerade lionmedlemmar som lägger upp information där varje dag. Gruppen har även personal från Lions internationella huvudkontor (många av dem är också lionmedlemmar) och representanter från våra tekniska partners som utvecklar MyLion.  Oavsett om du har en fråga, ett problem eller ett förslag kan du få den hjälp du behöver från den här gruppen.

2.  Arbeta med det globala arbetsteamet

Det globala arbetsteamet finns på alla nivåer inom Lions International och är en resurs i MyLion.  Kolla in vem i din klubb, ditt distrikt, multipeldistrikt eller konstitutionella område som representerar det globala arbetsteamet, särskilt det globala serviceteamet, och dela med dig av dina erfarenheter på MyLion med dem.  De här ledarna kommer att se till att dina insikter når det globala arbetsteamets specialister hos Lions International och att din återkoppling arbetas in i våra utvecklingsplaner för MyLions.

3.  Registrera dig på MyLion Connect

MyLion.org är en bra resurs där du kan lära dig om MyLion och vi uppdaterar webbplatsen varje månad med nya blogginlägg som det här.  Som får du vårt månatliga nyhetsbrev via e-post så att du kan hålla dig informerad om de senaste tipsen, knepen och berättelserna på MyLion.  Dessutom får du reda på när nya verktyg läggs till på webbplatsen så att du kan visa hela din klubb hur de engagerar sig online.

Share.

Categories:

Recent Posts: