Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

De fem vanligaste frågorna om mobilappen MyLion

Hjälp tillgänglig inom MyLion

Mobilappen MyLion är ett nytt kraftfullt verktyg som kan användas av alla Lions. Frågor uppstår vid de flesta lanseringar, men vi finns här för att hjälpa dig! Här kommer svaren på de fem vanligaste frågorna om appen.

1. Hur registrerar jag mig och loggar in på MyLion?

Börja med att ladda hem appen till din mobiltelefon. För att få hjälp med detta steg besöker du www.MyLion.org och anger om du använder en Android eller iOS telefon.

När du öppnar MyLion för första gången ska du trycka på ”Registrera dig” och välja ”Lionmedlem.” Därefter bekräftar du din identitet med hjälp av ditt internationella medlemsnummer och den e-postadress eller det mobilnummer som du har registrerat i LCI:s medlemsregister.

Du kommer att motta en säkerhetskod via e-post eller sms beroende på vilket alternativ du valde i tidigare steg. Ange koden i appen. Du kommer uppmanas att logga in med dina nya inloggningsuppgifter.

Vill du ha mer information om registreringsprocessen? Läs vår blogg med instruktioner och bilder om hur du registrerar dig på MyLion.

2. Vilken e-postadress eller vilket telefonnummer bör jag använda för att registrera mig?

Vi ber att du använder den e-postadress eller det telefonnummer som finns registrerat hos Lions Clubs International. Denna information används för att verifiera din identitet när du registrerar dig på appen.

Kontakta din klubbsekreterare om du inte vet vilken e-postadress eller vilket mobilnummer som du har inrapporterat till Lions Clubs International.

3. Hur ändrar jag min profilbild?

Tryck på profilikonen längst ner i högra hörnet. Tryck därefter på ikonen som ser ut som en penna precis ovanför ditt namn. Välj foto. Du kommer därefter att få tre alternativ för att byta ut eller ändra ditt foto.

Ändra: Redigera din befintliga bild
Kamera: Ta ett foto att använda som din profilbild
Galleri: Välj ett foto från din kamerarulle att använda som din profilbild

Det är enkelt och går snabbt! Här kan du lära dig mer om att använda MyLions profilsida.

4. När lanseras appen i Europa?

MyLion kommer att lanseras i Europa i slutet av sommaren 2018. Vi arbetar hårt för appen ska finnas tillgänglig i Europa samt följa alla regler i dataskyddsförordningen.

5. Var finner jag utbildningsmaterial om hur jag använder MyLion?

Utbildningsmaterial finner du på Mylion.org, under menyn verktyg. Vi hoppas att vi snart även kan erbjuda dessa material i appen!

 

Share.

Categories:

Recent Posts: