Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Bjud in Lions till MyLion

Sidan Hitta i MyLion

MyLion gör det enklare att kommunicera med andra Lions. Men hur är det med dem som inte använder MyLion ännu? Det är som tur är enkelt att bjuda in Lions medlemmar till MyLion. Du kan skicka en inbjudan direkt från appen. Nedan kan du läsa hur du kan hjälpa Lions medlemmar att börja använda MyLion.

Sök efter användare

Börja med att gå till sidan för att hitta andra användare, sidan representeras av ett förstoringsglas. Välj Användare.

Ange därefter din väns namn i rutan för söktext och tryck på Sök i ditt tangentbord. Även om de inte använder MyLion kommer du att kunna hitta dem, förutsatt att de är registrerade i MyLCI.

Om de inte använder appen kommer det att stå under deras namn. Öppna deras profil och tryck på knappen för att skicka en inbjudan. Följ instruktionerna för att hjälpa ytterligare en Lion att börja använda MyLion.

Filtrera efter min klubb

Du kan också använda filter för att snabbt hitta och bjuda in klubbmedlemmar.

Genom att tycka på de tre linjerna högst upp i det högra hörnet på sidan Hitta användare kommer du att kunna filtrera dina sökresultat efter ”min klubb”. Det kommer att visa alla medlemmar i din klubb, så att du kan bjuda in dem som ännu inte använder MyLion.

Ju fler medlemmar i din klubb som registrerar sig på MyLion, desto närmare kommer ni en av utmärkelserna för innovativ klubb. Du hittar mer information om utmärkelserna om du trycker på personikonen, vilket tar dig till din profil. Rulla ner och tryck på en utmärkelse för att lära dig mer om hur du kan tilldelas den.

Share.

Categories:

Recent Posts: