Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

3 sätt på vilka Lions medlemmar gör MyLion ännu bättre

Förbättringar i MyLion

Lions och Leos runt om i världen började testa MyLion för webben i augusti. Våra testanvändare registrerade framtida serviceaktiviteter, inrapporterade hjälpinsatsernas påverkan, skickade meddelande via MyLions chatt och mycket mer.

Är du nyfiken på hur våra testanvändare redan har förbättrat MyLion?

1. Förbättrad navigering

Vi har förbättrat MyLion så att du enkelt kan välja mellan att skapa en framtida aktivitet eller inrapportera en gammal aktivitet. Denna förändring skapar mer tid för hjälpinsatser och användaren slipper spendera tid på att söka och ange siffror.

2. Förbättrade filter för att upptäcka aktiviteter

MyLion gör det möjligt för användare att söka efter aktiviteter runt om i världen. MyLions testanvändare berättade om problem som uppstår vid sökning per geografiskt område och fråga. Lions Clubs Internationals team skapade nya filter så att det är enklare att hitta och delta i serviceaktiviteter nära dig.

3. Tydliga meddelanden

Hur kan vi veta vart vi är på väg om vi inte vet var vi är? Vi har lagt till och förbättrat meddelanden i MyLion så att användaren alltid vet vilket steg som kommer härnäst i deras resa i hjälpinsatser.

Denna månad bjuder vi in fler Lions och Leos att testa MyLion och vi ser framemot deras idéer. Om du har frågor eller kommentarer om MyLion är du välkommen att höra dig till mylionsupport@lionsclubs.org.

Share.

Categories:

Recent Posts: