Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

Kolme syytä käyttää MyLion™ -sovellusta.

Jakakaa suunnitelmien tekeminen

MyLion on uusi sovellus, jonka kautta pääset suunnittelemaan ja raportoimaan palveluaktiviteetit, kokoukset ja varainkeruut. Jos olet joskus haaveillut henkilökohtaisesta avustajasta, tämä sovellus saattaa olla vastaus. Tämä sovellus on ilmainen ja koulutusta tarvitaan jonkun verran, kuten kaikkien hyvien avustajien kanssa.

  • Saat apua markkinoinnin kanssa luomalla palveluaktiviteetteja MyLionissa. Klubin palveluaktiviteetit päivitetään ja niitä voidaan etsiä Lionsclubs.org -sivulla. Tiesitkö, että jokainen julkinen aktiviteetti, joka luodaan MyLionissa, lisätään automaattisesti lionsclubs.org -sivulle? Kyllä, kaikki MyLionissa suunnitellut julkiset palveluaktiviteetit ovat automaattisesti nähtävissä uudella Lionsclubs.org -verkkosivulla. Kun ihmiset etsivät klubianne lionsclubs.org -sivulla, he näkevät myös klubinne tulevat aktiviteetit.

 

  • Rakentakaa lionien verkostoa käyttämällä viestitoimintoa MyLionissa. Kannusta klubin jäseniä käyttämään MyLionia ja sitä kautta luotte lionien verkoston. Kun kaikki jäsenet ovat rekisteröityneet, ette tarvitse enää puhelinnumeroja. Pystytte lähettämään viestejä klubin jäsenille ja kutsuja koko ryhmälle. Viestitoiminto auttaa pitämään kaikki lionsaktiviteetit yhdessä paikassa. Enää ei tarvitse etsiä sähköpostien joukosta tarvitsemaasi tietoa. Voitte myös lisätä muiden klubien ja piirien jäseniä, jos haluatte kasvattaa lionien verkostoa.

 

  • Jakakaa suunnitelmien tekeminen ja näette helposti pitkän aikavälin aktiviteettisuunnitelmat kun käytätte MyLionia aktiviteettien suunnittelemiseen. Kun käytätte MyLionia, voitte nimittää eri jäseniä toimimaan eri palveluaktiviteettien vastuullisina henkilöinä. Jäsenet pystyvät luomaan aktiviteetteja ja lähettämään kutsuja osallistujille. Kaikki tämä näkyy ja on muokattavissa MyLionissa. Klubit voivat myös merkitä useamman henkilön toimimaan tapahtumien vastuuhenkilöinä. Tämä varmistaa, että vähintään kaksi ihmistä pääsee muokkaamaan tarpeen mukaan tapahtuman tietoja MyLionissa. Kun kaikki palveluaktiviteetit ovat yhdessä paikassa, tiedätte että tapahtumien päivämäärät, kellonajat, osallistujien tiedot ja sijainnit ilmoitetaan kaikille hyvissä ajoissa etukäteen. Tapahtuman yksityiskohdat voidaan myös tallentaa luonnoksena kunnes kaikki tiedot on vahvistettu ja olette valmiina julkaisemaan ne.

 

Kokeile muutamaa toimintoa jo tänään ja jaa tarinasi ja palautteesi.

Share.

Categories:

Recent Posts: