Lions Clubs International

Download MyLion Now*

Sign up for MyLionTM updates

Download MyLion Now*

3 anledningar att använda appen MyLion™

Dela planer

MyLion är den nya portalen för att planera och inrapportera hjälpinsatser, möten och insamlingsaktiviteter. Om du alltid längtat efter en personlig assistent kan detta vara precis vad du behöver. Denna assistent är gratis och precis som med alla duktiga assistenter måste de läras upp.

  • Få hjälp med marknadsföring genom att skapa dina hjälpprojekt i MyLion. Klubbens hjälpprojekt kommer smidigt att publiceras och bli sökbara på lionsclubs.org. Visste du att alla aktiviteter som är öppna för allmänheten och planeras i MyLion automatiskt läggs upp på lionsclubs.org? Ja, alla aktiviteter som planeras och är öppna för allmänheten är synliga på den nya lionsclubs.org. När någon söker efter din klubb på lionsclubs.org kommer den personen att se klubbens kommande aktiviteter.

 

  • Skapa ett nätverk med hjälp av meddelandefunktionen i MyLion. Främja användandet av appen bland klubbens medlemmar för att skapa ett nätverk. När alla klubbens medlemmar har registrerat sig behöver ni inte längre några telefonnummer. Du kommer kunna skicka gruppmeddelanden och inbjudningar till klubbens medlemmar. Meddelandefunktionen ser till att alla dina aktiviteter finns på en och samma plats. Du behöver inte längre söka bland otaliga mejl för att hitta den information du behöver. Du kan också inkludera andra klubbar och distrikt om du vill utöka ditt nätverk.

 

  • Dela planer och se er långsiktiga plan för hjälpinsatser genom att använda MyLion för att planera aktiviteter. När du använder MyLion kan du utse olika medlemmar till administratörer för olika projekt. Medlemmar kan skapa aktiviteter och bjuda in deltagare. Allt detta är synligt och finns i MyLion. Klubbar kan också utse extra administratörer vid evenemang. Detta för att säkerställa att minst två personer kan ändra informationen i MyLion vid behov. När alla serviceaktiviteter finns samlade i ett och samma system kan du känna dig trygg med att alla datum, tider, deltagare och platser kommuniceras tydligt och i god tid. Evenemangsinformation kan också sparas som utkast i systemet till dess att informationen är bekräftad och kan publiceras.

 

Prova på några funktioner idag och dela dina berättelser och din återkoppling.

Share.

Categories:

Recent Posts: